Apsargi mani piekāva
Publicēts 15. aprīlī, 2009.
Sveicināti! Mūkusalas ielas Maximas apsargi ir uzrīkojuši tādu jampadraci ar klientiem!

Ieejot veikalā nedaudz iedzēris, es viņim likos ļoti aizdomīgs, izvilka ārā no veikala pie mistkastēm, kas atrodas aiz Maximas stūra, kur garām gājēju ir mazs, ja vien kāds noklīdis bomzis, un sāka mani spārdīt ar kājām! Un tas nav vienīgais viņu tāds gājiens! Nebiju tik ļoti piedzēries lai neiegaumētu šo sadistu vārdus - Artūrs un Pāvels! Ļoti vēlētos zināt kur varētu dabūt viņu galvenos, lai nu ar viņiem cīnītos! Dēļ apsardzes pretīgi turp atgriezties!

Komentāri (5)
?!: Interesanti, kas zem shii nika sleepjas - viens cilveeks, kam nav skaidriibas ar savu dzimumu (iepriekseejos rakstos sieviete, te - viirietis) vai tomeer vairaaki, kurus vieno kopiiga iipashiiba, muldeet bezjegaa? :D
16/04/2009 12:35
Chirix: Ja pareizi esmu sapratis, BUZZ nav persona, bet gan kautkāds sūdzību saits (tipe sudzibas.lv vai antireklama.lv). Un viņi te pārpublicē visus tos sviestus, kas viņu lapā sarakstīti. Izskatās pēc kārtējā mistiskā Alberta projekta. Šaubos vai viņi paši tur maz vairs zina, cik šādu apšaubāmo saitu saražojuši.

Būtu interesanti, ko Onkulis kā pilsoniskās žurnālistikas teorētiķis un praktiķis domā par tādu tendenci, ka apšaubāmas kvalitātes mediji izmanto pilsoniskās žurnālistikas portālu kā bezmaksas reklāmas laukumu.
17/04/2009 09:45
Ainars to Chirix: Nu tu šobrīd esi reģistrējies un komentē vienā no Alberta mistiskajiem projektiem ar nosaukumu MIX.LV ... Kāpēc, tad spļauj akā no kuras dzer?
18/04/2009 15:48
Chirix: Ainars, es zinu, ka MIX.lv arī ir to starpā. Bet šis ir sakarīgs un dzīvīgs padevies (Mika nopelns laikam). Ar mistiskajiem es vairāk domāju visādus nozare.info un bna.lv, kuri ir aizdomīgi līdzīgi jau eksistējošiem saitiem.
18/04/2009 18:12
Ainars to Chirix: Nozare ir latviešu valodas vārds, vai ne? Līdz ar to jebkāds pārmetums lieks.

Par BNA Tev labāk jautāt Albertam, bet šķiet, ka īsais variants ir tāds, ka BNS bija solījuši sadarbību un bloķēties vienā ierindā pret Letu, taču pēdējā brīdī pārdomāja un pirms portālu palaišanas nostādīja Jodi fakta priekšā, ka par 5 ziņām dienā jāmaksā nepilns tūkstotis mēnesī. Tad arī tapa BNA.
18/04/2009 21:24
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: