Atsaka NOKIA telefona garantijas remontu
Publicēts 31. martā, 2011.
Lieta grozās ap mobilā telefona garantijas remontu. Meitai tika nopirkts mobilais telefons Nokia veikalā Evelatus un pēc gada tas nodzisa un bija uzraksts, ka jāgriežas pie izplatītājiem. Atdevu telefonu remontā un pēc nedēļas zvanīja, ka telefonu var saņemt. Aizbraucu pakaļ un priecīgs atdevu meitai, bet izrādās, ka telefons nestrādā.

Skatamies papīrus, bet tur ir akts no SIA Mobilus, ka garantija tiek atteikta, jo bojājumi radušies mehāniskas iedarbības rezultātā. Kas par bojājumiem, tas vispār nav minēts.

Aiznesu telefonu uz Nokia servisu SIA MTTC Latvija. Ļoti nopriecājos, jo man teica, ka viņi var paņemt telefonu uz garantijas remontu. Prieki gan nebija ilgi, jo izrādijās, ka Rīgā veikalā Evelatus pirktais telefons ir paredzēts Lielbritānijas reģionam nevis Baltijas reģionam un garantijas remontu es šeit nevaru saņemt.

Tā kā saremontēju par nepilniem 65 latiem telefonu un vēl pie saņemšanas pārjautāju, kā tur bija ar to defektu. Tur bija jāmaina viena no galvenajām platēm un tas bija garantijas remonta priekšmets.

Sazvanīt Evelatus man neizdevās un arī uz maniem e-mailiem atbildes nebija. Mums ģimenē kopā ar vecākiem ir 7 mobilie un šad tad jau kaut kas notiekas, bet līdz šim šadu problēmu nebija bijis, ka atteiktu garantijas remontu.

Līdz šim gan arī telefonus nebijām pirkuši Evelatus, tā kā laikam jau problēma ir ar šo konkrēto uzņēmumu. Nebūtu slikti cilvēkus painformēt, kāda ir šī uzņēmuma attieksme pret klientiem.


Komentāri (1)
ne Zandis: Šokējoši!
31/03/2011 23:53
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: