AUTO RITMS - pārspīlēti izcenojumi
Publicēts 4. jūlijā, 2011.
Agrāk es regulāri remontēju savu un sievas auto autoservisā AutoRitms Jelgavas ielā. Nesen biju tur iebraucis, jo gribēju atremontēt savu automašīnu. Atbraucot biju šokēts, ka tagad ar klientiem tur strādā RAISER autoservisa bijušais darbinieks Andrejs, kuram ir problēma ar matemātiku.


Strādājot RAISER viņš man piedavāja novērst skrapējumu uz mana WV Golf 4 bampera par 220Ls - demontāža 50Ls, montāža 50Ls un krāsošana 120Ls, WV centrā es samaksāju 107, 90LS.

Pirms tam es biju Kemi servisā, kur teica, ka remonta izmaksas ir 150Ls un Gross Auto - 140Ls, bet Andrejs saskaitīja smukus 275Ls.

Kad es viņam teicu ka tas ir gandrīz divreiz dārgāk nekā citur, es saņēmu rupju atbildi, ka viņš par to nemaz negrib dzirdēt, jo viņiem ir daudz citu klientu (kuriem var iesmērēt šādus ciparus) un lai es braucu taisīt mašīnu cita vietā.

Cik noprotu viņš ir arī atbildīgs par kontaktiem ar klientiem autoservisā Auto Ritms, un ja Jūs negribat lai Jūs apmanītu, tad labak tur nemaz arī nebraukt bet gadījumā ja brauksiet!

Cien. autoservisa administrācija ar šādu darbinieku Jūs pazaudēsiet visus savus klientus!

Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: