Balta - ceļojuma (ne)apdrošināšana
Publicēts 20. augustā, 2010.
Nevienam neiesaku ņemt ceļojuma apdrošināšanu Baltā. Ceļojumā devāmies ar personīgo mašīnu, tāpēc paņēmām apdrošināšanu nelaimes gadījumiem, dokumentu zušanas gadījumiem, ceļojuma pārtraukšanai. Ceļojuma laikā mums rupji uzlauza mašīnu, izsita logu, nozaga daudzas lietas, arī dažus dokumentus.

Kā jau līguma rakstīts, mēs sazinājāmies ar pārstāvi, lai saņemtu palīdzību un padomu. Neko no tā viņi nesniedza un nevēlējās ar mums vairs sazināties. Ar apsardzi un policiju nācās kārtot visas lietas pašiem. Kaut arī līgumā ar Baltu bija punkti, kuros teikts, kas mums jādara kādā no gadījumiem un ko viņi sniegs mums pretī.

Atgriežoties Latvijā, sākās jaunas problēmas, jo visās iestādēs, izņemot CSDD, mūs vainoja pašus par to, ka mums uzlauza mašīnu, par visu maksājām pa pilnu programmu un Balta, protams, atteica jebkādā atlīdzības maksāšanā.

Tad kāda jēga ir ņemt ceļojuma apdrošināšanu, ja tad, kad ir vajadzīga palīdzība, neviens to nesniedz? Kāda jēga ir tādiem kantoriem kā Balta? Izkāš naudu, noslēdz līgumu un sniedz solījumus pa tukšo un uzvārās uz citu rēķina. Nevēlos vairs iesaistīties ar viņiem nekādās darīšanās un jebkuram paziņam varu sniegt tikai negatīvas atsauksmes.


Komentāri (5)
piu: Balta ir riktīga huiņa.
Ņem Seesam citu reizi - tie tiešām atsaucīgi, ja rodas kādas problēmas un ar izmaksām nelādu problēmu.
20/08/2010 23:21
Andris: Ņem BTA. Tgd gan viens līgums uz izskatīšanu iekšā, bet ceru, ka būs OK.
20/08/2010 23:25
v: nu... kā man teica 1 tajā biznesā iesaistītais (jeb tuvu stāvošais) tad aprdrošinātāju kantoru bizness ir balstīts uz nemaksāšanu.. respektīvi viņi centīsies atrast jebkuru iemesliņu lai nemaksātu.

tā nu tas ir :(
23/08/2010 01:20
Zandis: Tāda sajūtu, ka šitajā stulbajā blogā autoram (-ei) maksā par šitādiem nomelnojošiem rakstiem.
Man balta bez ierunām ir samaksājusi 100 latus par izsistu logu un 3200 latus par avarējušas mašīnas remontu. Es uzsveru: Bez ierunām.
Kā tas nākas?
23/08/2010 12:22
Zandis: Kāpēc nevienā no šiem rakstiem netiek pievienoti fotouzņēmumi, dokumentu kopijas, fakti, nekas? Savādāk nekas cits kā viena liela diršana tas nav.
23/08/2010 12:25
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: