Banka neizrada nekadu pretimnaksanu. Kam tad vajadziga ta nekrize.lv ?
Publicēts 16. jūlijā, 2009.
un ko dos tas portāls nekrize.lv? runāt ar to pašu DnB NORD ir bezjēdzīgi...vismaz manā gadījumā....

Pirms 3 gadiem iedeva kredītu... pirms 1,5 gada bankas darbinieces pierunāja pāriet uz fiksēto likmi.... pa 3 gadiem procentos ir nomaksāti 15000 eiro, bet pamatsumma samazinājusies tikai par 12000 eiro.... pagājušajā mēnesī arī - procentu maksājums 350 eiro, pamatsummas samazinājums 300 eiro... kad pajautāju, vai nav iespējams mainīt ikmēneša maksājumu aprēķina metodi uz to, kura nav izdevīgākā bankai, atbilde bija bez ierunām - nav iespējams... maksājumu atvaļinājumam nepieciešamas izziņas par darba algu pašam kredītņēmējam un galvotājam.... abiem darba vairs nav.... bezizeja.... pārdot ieķīlāto īpašumu nevar, jo tā tirgus cena ir tikai puse no kredīta summas...esmu bankas vergs līdz mūža galam ... es nevainoju DnB NORD Banku attiecībās ar mani kā kredītņēmēju... viņi izpildīja savas saistības un nu tās jāpilda man.... vienīgi pirms 3,5 gadiem es nezināju un pat visdrūmākajos murgos nerādījās tā ekonomiskā situācija un tās īpašumu cenas, kādas ir patreiz... tanī pašā laikā ir jocīgi lasīt, ka pēc DnB NORD Bankas iniciatīvas tiek veidots portāls ar ieteikumiem kredītņēmējiem, jo pati šī banka nepieļauj nekādas izmaiņas noslēgtajos kredītlīgumos vai arī šo izmaiņu veikšanai izvirza man neizpildāmas prasības... Padoms citiem kredītņēmējiem - nekad neparakstieties uz fiksēto ikmēneša maksājuma summu. Tas ir izdevīgi tikai bankai.

Komentāri (3)
MarciksLV: kaut kas rakstā neiet kopā: "kad pajautāju, vai nav iespējams mainīt ikmēneša maksājumu aprēķina metodi uz to, kura nav izdevīgākā bankai, atbilde bija bez ierunām - nav iespējams... maksājumu atvaļinājumam nepieciešamas izziņas"

Tu prasi mainīt % likmi no fiksētās uz mainīgo.Bet banka saka: maksājumu atvaļinājums. WTF? KO tad īsti TU gribi no bankas? mainīt % likmi, vai kredītbrīvdienas?
Turklāt man šķiet, ka Tu putro vairākas lietas (kredītbrīvdienas, fiksētā/mainīgā% likme, dilsotšais maksājuma grafiks anuitārais maksājumu grafiks), un man līdz ar to rodas aizdomas, ka banku Tu taisi melnāku, nekā tā ir..
16/07/2009 08:49
nekrize.lv: Tā kā jūsu aprakstā raksturota vairāk vai mazāk konkrēta situācija, atbildi uz to drīzumā varēsiet lasīt vietnē Nekrize.lv
16/07/2009 14:56
Marc: Nejauc portālu ar banku. Portāls ir lapa, kur palasīt idejas "iedvesmai", DnB ir tie kas atbalsta šo pozitīvisma ideju..
17/07/2009 13:20
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: