Caurumi apģērbā no Bershka
Publicēts 28. jūlijā, 2009.
Sen nebiju staigajusi pa Rigas veikalaiem, jo vienkarsi kaut ka sanaca drebes pirkt vairak vai mazak arpus Latvijas, tomer tagad - saklausījusies tas pasakainas reklamas, ka visur tadas atlaides, nolemu paskatities - varbut beidzot kaut ko labu var ari te piedavat. Un iegrabos!

Nopirku Bershka sev viegla auduma iisbikses, baigi laimiga, iekapu mašina un apmeram stundu ruleeju no vienas pilsetas uz otru, vakara novillku un aizgaju cucet, nakamaja rita ķeru pēc biksem un - ŠOKS! Biksem dazādas vietas-gan prieksā, gan sana gan aizmugure tadi ka izrauti mazi cauruminji, saku pardomat-kur aizkeru kur iesedos, tomer jaunas bija, bet ta ari netiku skaidriba. Viens secinajums-slikts audums, pat pret gaismu var redzet jaunas vietinjas kur tulit tulit metiisies jauni coķi. Ja ja, pati vainiga ka nenoverteju audumu, bet ari 9 Ls ir nauda.

Sodien veikala uzrakstiju pieprasijumu, lai izskata ka gribu naudu dabūt atpakal, nu kads prieks man no stundu nesatam biksem. Tad jau redzes, tomer zinams ka taisniba nevienmer ir pateretaja puse, admin. var sagudrot jebko ''veikals savu vainu caurumos nesaskata'' un man bus japiekrit ... jo ko gan atliek darīt ???


Komentāri (3)
Vilis: Kodes saēdušas?
29/07/2009 09:21
Marija: Varbūt pa nakti izpurkšķināji????
04/08/2009 23:02
autors: nu protams,dabuju veikala atzinumu,ta ka domaju.un ja man ir pretenzijas es varu taisit ekspertizi,kas maksa sakot ar 40 ls,un vel sakiet ka pateretajam ir tiesibas!tiesibu nav!japiekrit tam, ko vienpersoniski pienjem veikala vaditajs,vai ari javazajas meklejot taisnibu pa expertizem!nu paldies!
nekad tur vairs neiepirksos,un savus draugus ari bridinasu!un ta nav nomelnošana-tas ir viedoklis!
06/08/2009 18:36
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: