Darbs veikalos Drogas - skats no letes otras puses
Publicēts 30. novembrī, 2012.
Strādāju Drogās un meklēju citu darbu, bet kamēr nav nekā cita, zobi jāsakož.

Tas kases teksts... kā Jūs, mīļie pircēji domājat, mums tas patīk? Domājat, ka mums patīk tā uzbāšanās pircējiem? mums tas riebjas! pēc darba dienas man jāizdzer vismaz 10 tases karstas tējas, jo kakls sāp no tās lielās, bezjēdzīgās runāšanas. Visas tās frāzes, ko mums liek teikt, tā apkalpošanas kultūra, tas ir galīgi garām, piekrītu. Nebrīnīšos, ja drīz mums liks pircējiem pieres bučot un piedāvāt vanniņā palīdzēt nomazgāt muguriņu. Varbūt vēl sarkano paklāju būs jāizklāj. Jo pircējs tak pirmajā vietā, bet kā ar mums, pārdevējiem? mēs tiekam uzskatīti tur par suņiem, kuriem jāslienājas ap pircēju kājām. Un par viszemāko algu, pat Maximā maksā vairāk! Un vadība nesaprot vai negrib saprast, ka ne vienai, ne otrai pusei šī "laipā apkalpošana" ir uzkrītoša un nervus kutinoša uzbāšanās.

Apsveru domu iet uz Drogas biroju un pateikt visu, kas man sakāms par šo stulbumu.Vienīgais, ko es lūdzu no Jums, pircējiem, esiet pēc iespējas saprotošāki, tas vnk ir mūsu darbs un mūsu vadība ir pārāk stulba, lai saprastu un kaut ko mainītu. tik tiešām liekas, ka galvas saspieduši durvīs.

Vēl jau fakts, ka birojā pieskandina pilnas ausis, ka visi, kas tgd strādā tur, agrāk strādājuši drogās. NU NAV TĀ! neviens no tiem tirliņiem nav strādājis drogās, ja ņemam statistiku, tad VARBŪT viens no 50 cilvēkiem iesācis savas darba gaitas drogas veikalā kā pārdevējs, bet tā arī ir tikai varbūtība.

Un mīļās meitenes, kuras taisās strādāt šajā uzņēmumā, nedariet to. patiešām nevajag, jo nervi būs beigti un veselība būs sačakarēta.

Bet tgd gribu ko piebilst par Jums, pircējiem. Ir puse pircēju, kuri uzlabo dienu, saprot, ka tāds ir mūsu darbs un pat uzmundrina. Bet ir tādi eksemplāri, ka pilnīgi gribas iemaukt pa to purnu. pirmkārt, kā ienāk pa durvīm iekšā, pat nepacentīsies pameklēt savu preci, bet dos sarakstu pārdevējam, lai iet un visu saliek jau groziņā bez maz, varbūt mums vēl par to visu samaksāt? cilvēki ir TIK slinki, tik visatļautīgi, un tas arī ir pretīgi. jau daudz reizes esmu palaidusi muti pret tādiem, tb pateikusi, ko domāju, brīnums, ka vēl priekšniece nav man neko teikusi. Vēl arī tie stulbie jautājumi, ko Jūs mums uzdodiet. Ntās reizes varam teikt, ka veļas pulveris bez uzraksta COLOR ir baltai veļai, bet izskatās, ka runājam ar garīgi atpalikušajiem, jo nesaprot. katru reizi jautā vienu un to pašu, to Jūs darat speciāli? un arī pircēji pie kases uzbāžas ar visiem tizlajiem jautājumiem, man pilnīgi jādomā, kādā pasaulē dzīvojam? ir tak 21.gs! kko nezinat, painteresējaties internetā, caur draugiem, radiem, paziņām, nevis bāžaties mums virsū. kā nekā, kad cilvēks sēž kasē un iesit preci, viņš koncentrējas, jo tā ir liela atbildība, viņa rokās grozās nauda, un ja šādi kārsieties virsū kasieriem, tad nebrīnaties par agresīvu attieksmi, paši jau esat vainīgi.

Katrā ziņā te viena pagale nedeg. Esiet cilvēciskāki, neesiet slinkas cūkas. Jo mēs jau ļoti cenšamies būs arī saprotoši pret pircējiem.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: