Ferratum netaisnība
Publicēts 21. decembrī, 2011.
Vēlējos pastāstīt par šo ātro kredītu iestādījumi, kuri izrādās klientam nemaz nav tik klientam draudzīgi, un, ka masu medijos izskanējušais šī uzņēmuma pārstāvju info, ka klientam nonākot finansiāli sliktā situācijā, kas rada kredīta atmaksas problēmas, ir iespējams vērsties un rast kopīgu risinājumu.

Ik pa laikam esmu paņēmusi kādu naudiņu no viņiem un vienmēr laikā atdevusi. Likās ērti un bija stabili ienākumi. Vienmēr atdevu laikā. Tādēļ brīdī, kad zaudēju darbu un sapratu, ka nevaru šo naudiņu uzreiz atdot kā iepriekš un aizņemoties kur citur, lai atdotu, iebraukšu lielās auzās, vērsos pie šīs kompānijas pārstāves. 
Paskaidroju savu situāciju, un man laipni atbildēja, ka atzīmēs, ka katru mēnesī maksāju konkrētu summu, lai vairākos mēnešos segtu šo kredītu un tā procentus. 
Viss bija ļoti jauki, apzinīgi katru mēnesi maksāju šo naudiņu. Kad radās neparedzēti ienākumi izlēmu, noskaidrot cik tad ir vēl palicis, jo tad varētu nosegt visu. Izrādās, ka esmu apmaksājusi 100 ls, kredīta kopsumma bija 190 ls, kur atlikušo 90 ls vietā bija radušies 280 ls!!! 
Par to, ka esmu vienojusies ar kompānijas pārstāvi, par to, ka mani netika informējuši, ka soda procenti par katru dienu vienalga būs 1, 90 ls, kas n-tās reizes rezultātā pārsniedz manu ikmēneša maksu mani neinformēja! Reāli tie manis maksātie 100 ls neko nedeva, ja vien es būtu zinājusi, ka tā summa tikai augs, būtu patiesi aizņēmusies kur citur un atmaksājusi tā. Taču šī uzņēmuma pārstāvis vispār nebija gatavs ne skaidrot situāciju, ne atzīt to, ka netika sniegta pilna informācija un klients beigās ir tikai liels, liels zaudētājs, lai gan iepriekš ir bijis lojāls. 

Visu naudiņu tagad jau esmu atdevusi. Taču dārgie cilvēki, visiem var būt finansiālas problēmas un ātrie kredīti var būt risinājums, bet varat arī palikt bez stabilās darba vietas. Un šī nebūs tā iestāde, kura jūs sapratīs un centīsies rast risinājumu bez zemūdens akmeņiem.

Komentāri (1)
Andris: Man prieks, ka šie laiki ir galā un tagad nav tik lielas soda procentu likmes
22/10/2014 22:42
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: