Galleria Riga Terase neatbilstoša kvalitāte
Publicēts 11. jūnijā, 2011.
Katastrofāli slikts ēdiens tajā terasē. Gribētos gan zināt, kā viņu pavāru sauc, jo tik slikti uztaisītu ēdienkarti un tik šaušalīgi pagatavotu ēdienu es tiešam neatceros, kad pēdējo reizi būtu piedzīvojis.

Var erti sakt ar faktu, ka tur, tapat ka veca, prasta bufete side-dish japieperk klat atseviski, i.e. karbonadei par 4.5 LVL klat japieperk frii vai biezenis (2.5 LVL), kads darzenis/salats (2 LVL) un kada mercite - piemeram, ketchups maksa 0.70 LVL. Un Tava karbonade no 4.5 LVL klust gandriz 10 latus darga :) tas pat vel ta - ja butu garshiga, pardzivotu. Bet diemzhel pavars ir konkreti likam rokam, pirms tam droshi vien rajona ednica salatus mazgajis. Galja negarshiga, pasiskta, prasta!, kartupelji turpat rimi par 70 sant/kg iegadatie saldetie, deep-fried un sakaisiti ar daudz sali. Darzeni parastie sezonalie, nekas ipashs. Bet, kad rekina ieraudziju 0.70 LVL par kechupu, dikti mele niezeja pateikt, ka vini aizmirsushi sali un piparus man tur ieksha ieskaitit - noteikti kadus 50 santimus var pajautat.

Ok, otra lieta bija cezarsalati ar garnelem. Protams, negarshigi. Bet, ja main course vismaz bija daudz maz pieklajigas devas, tad pie salatiem jau bija atklata nirgashanas. Panjemam maza cilvecinja riekshavu - aptuveni tik daudz. + 4 mazas garneles. Vāks!


Komentāri (1)
wtf: jā, tā vieta ir mēsls. arī apkalpošana zem katras kritikas.
13/06/2011 15:49
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: