Ge money leasing aizņēmums
Publicēts 11. aprīlī, 2010.
Pirms diviem gadiem aizņēmos salīdzinoši mazu summu Ge money leasing.Tad nauda bija nepieciešama steidzami,tāpēc neiedziļinājos līgumā.

Pagāja laiks,situācija valstī mainījās, sāku strādāt algotu darbu un kā jau pārsvarā daudzos uzņēmumos un iestādēs, alga tika maksāta ap 10. mēneša datumu. Līgumā ar Ge money atmaksas datums ir 1. Nodomāju sīkums aiziešu pārslēgšu līgumu (neprasīju taču atlikt maksājumu) un viss būs kārtībā.  

  

Sākumā griezos Ge money bankā kur man teica, jā nekādu problēmu,dodaties uz Ge money leasing filiāli un pārslēdziet, bet kad ierados tur saņēmu kategorisku nē. Līguma nosacījumus nemainām, apmaksas dienas nemainam,ja nemaksāsiet pēc grafika maksāsiet līgumsodu.  

Patreiz piedāvāju nomaksāt visu atlikušo summu,jo līgumā tika rakstīts ka atmaksājot aizdevumu pilnībā nebūs jāmaksā procenti par atlikušo periodu. Manā līgumā atlikušais procentu maksājums ir 35 ls (tieši par tik samazinātos gala summa, ja norēķinātos pilnībā), toties Ge money apgalvo ka, ja norēķinos tagad, pirms noteiktā grafika gala summa samazinās tikai par 10 ls. 

Vienvārdsakot dialogs ar šo kompāniju nav iespējams, darbinieki ar laipnību uz jūs (ir gadījies ka runā lauzītā latviešu valodā, rodas iespaids ka mani īpaši nesaprot).


Komentāri (2)
Arnolds: Tad nahuj vispār aizņemties no tādiem mūdžiem?
13/04/2010 09:32
wadims: Nu... es agrāk labajos laukos paņēmu 6000 EUR šajā iestādē, atdevu pirms termiņa (pirms krīzes) un man visi cipari sakrita, t.i. ja es aprēķināju, ka ieekonomēšu tieši tik - tieši tik arī ieekonomēju... bet ja tā godīgi - atbalstu līzingu un kredītus tikai uzņēmējdarbībai (jo to be tā bieži vien ir grūti iizdarīt), bet ar jaunu telefonu, datoru, mašīnu var arī paciesties... jo... jebkurš no šiem priekšmetiem vērtībā tikai krītas, līdz ar to nav saprātīgs naudas ieguldījums. Protams, dažreiz gribas, kā vecim, jaunu spēļmantiņu, bet kad parēķinu cik man nāksies par to maksāt - nu i nafig!
13/04/2010 12:44
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: