GP Recruitment darbs Anglijā
Publicēts 30. jūlijā, 2009.
Gribu padalities savos iespaidos par firmu GP Recruitment, kas sola iekartot darba Anglija un par to nem naudu 185 ls.

Pats aizbraucu ar so firmu 2009.gada junija sakuma uz Angliju lasit avenes uz Haygroove farm. Ko lai saka, nevienam neieteiktu iet cauri tam, kas bija japiedzivo man. Dzives apstakli vienkarsi briesmigi, 4 cilveki apmeram 2x2 vagonina, dusas uz vairakiem simtiem cilveku ir tikai dazas utt., lietus list ieksa gulta... Lai nu kadi butu dzivosanas apstakli, ko varetu paciest kadu bridi, darba ari nebija.

No sakuma dzina kaa sunus, polji ir uzkundzejusies, jo visi supervaizeri ir poli, tiem tiek labakas vagas ar ogam, latviesus suta lasit tas vagas kur neka nav, bet normas prasa tas pasas... vienkarsi nereali izpildit, kaut esmu stradajis smagu darbu un no darba nebistos, tas bija kaut kas nereals... Vardu sakot, ogu kluva arvien mazak, bet jauni idioti, kas sai firmai uzticejusies un pedejos latus sagrabinajusi, brauc tik klat.

Bridinu visus - neticiet nevienam sis firmas solijumam, jo tas viss ir meli. Ari es domaju, ka ar mani bus savadak, jo biju jau seit lasijis dazas sliktas atsauksmes, bet ar mani nebija savadak, tapat ka nebus ar nevienu citu, kas izmantos sis firmas pakalpojumus. Uzskatu, ka so firmu vajadzetu iesudzet tiesa par cilveku apkrapsanu un viltus informacijas sniegsanu, jo tas nav normali, ka tu cilveks izmisuma dzits, savac pedejo naudu, aiznemies vel kaut kur, lai it ka aizbrauktu pelna un paraksties smagi gruti stradat, bet beigu beigas tu knapi savac naudu, lai tiktu atpakal majas uz Latviju, jo tev ir par visu ko novilkts nost, darba nav un nopelnit neko nevari... sviests...

Paldies par uzmanibu. Ta bija mana sape, ko neieteiktu nevienam citam...

Haygroove farm near Linton


Komentāri (8)
leha: 1
29/01/2010 10:53
Gunta: Pilnībā piekrītu iepriekšs rakstītajam! Es pati biju pagājušo vasaru šajā fermā Haygroove!Tādu murgu piedzīvoju pirmo reizi!Nevienam neiesaku uz turieni doties! Nav iespējams izpildīt dienas normu un nopelnīt naudu, ja nav ogas ko lasīt!Ja ir jautājumi par šo fermu rakstiet!
06/02/2010 20:56
Artūrs: Nju man arī ši kompānija piedāvāja braukt lasīt ogas,bet labi ka neuzticējos šim kompānijai.
Varbut kāds var pateikt kur griezties darba meklējumos..???
06/04/2010 17:30
Daugava: Haygrove patiesham ir viens no sliktakajiem variantiem attieksmes un dzives apstaklu zina. Bet nopelnit tur var, tapat ka citur. Ir ari citas saimniecibas, pat loti sakarigs.
Ja tiesham ir slikti, griezieties pie GP, nevis anonimi stastiet un biedejiet. Firmai ir licence darbam jau 5 gadus un, ja tas darbs butu tik nekvalitativs, tad sen te neviens nenaktu un butu jau aizklapets ciet.
Un pasha GP uzņēmumā izstāsta visu, kā ir. Jā, sezonas sākumā būs mazāk darba, jā, apstākļi ir šauri (paris simtu cilveki tur taču dzīvo), jā, darbs ir grūts un netīrs, jā, var sanākt dīkstāve, ja ir nepiemēroti laika apstākļi. Bet tā ir lauksaimniecība, nevis tūkstotis mārciņu par vieglu darbiņu!
Ja strādā kārtīgi, nopelnīt var noteikti un atpelnīt visu ieguldīto.
07/04/2010 14:02
Ineta: Es pati arī biju 2009.g.Haygrove lasīt avenes.Neteikšu,ka nopelnīt nevar,ja strādā.Pēc autora rakstītā varētu noprast,ka ir labi tur padzīvojis,nevis strādājis.Par dzīvošanas apstākļiem sūdzēties ar nevaru,ne jau uz kūrortu braucam,bet strādāt.Karavānas kā karavānas,dažiem labākas,dažiem sliktākas.Tā ka neklausieties,ko saka autors,brauciet un strādājiet!Es pati ar tagad braukšu atpakaļ.Vēlu veiksmi!
15/04/2010 11:52
janis: Nu ko es biju pagājušo gad caur šo firmu GP. viss bija labi, tikai sākumā grūti bija pierast pie apstākļiem. Un tiesa arī ir tā ka par tām vagām. Jo mums latviešiem atstāja sūdīgākas, tur kur mazāk bija ogu, bet retāk labākas trāpījās.
dzīvojām karav;ānās, tie kuri vēlāk atbrauca tie dzīvoja portkabīnēs (tur bija šaurāka dzīvošana, un dzīvošanas apstākļi nedaudz briesmīgāki.).
Es neminēju, bet es biju ar draugu NEW FARM LICHFIELD ferma tāda ir.
Tur gan avenes, gan zemenes, sparģeļi, u.c.
Vot šogad ar dom\āju laist caur šo firmu, bet nezinu kā būs.
UZ zemenēm vairs nevēlos- veselība tika nedaudz iedragāta, kad atgriezos Latvijā.
Tāpēc apdomājie labi un vispirms uzziniet kādi darbi tur būs jāveic, kāda samaksa un kādi dzīvošanas apstākļi būšot.
See you!
18/06/2010 01:19
lira: Mans bralis nostradaj visu vasaru NF un atgriezas oktobri. Nopelnija loti labi. Darbs gruts, mugura stiva, cilveki visadi un tautibas ari. Bet tads nu tas darbs ir un vai nu strada vai brauc majas. Vins brauca caur GP un doma braukt atkal.
13/10/2010 17:04
Leontine: Runājot par darbu UK fermās pie zemeņu lasīšanas varu padalīties ar informāciju...konkrēti par Dearnsdale Farm, Bury Ring, Houghton

Vadoties no savas rūgtās pieredzes varu teikt ka lasot zemenes UK ir jārēķinās ar normu 15kg stundā ar visu ogu šķirošanu. Kur nopelnīt var tikai savu minimālo samaksu. Nevienā algas lapā nav norādītas nostrādātas stundas, pats nevari izkontrolēt normas izmaksas. Katrā ziņā par stundu minimālo likmi nesaņem neviens.
Darbs ir ļoti smags un nekādas virstundas un brīvdienas dubultā netiek maksātas. Jāstrādā ir cauru nedēļu bez brīvdienām, jo pretējā gadī'jumā draud rājiens un soda sankcijas. Labākā gadījumā pa nedēļu ir nopelnīti 150poundi. Kur vēl jāmaksā par veļas mazgāšanu. Katru nedēļu 32 par gultas vietu+gāzes balonu un elektrību no cilvēka. Ņemot vērā ka karavānā dzīvo 6 cilvēki, tad saimnieks noplēš par karavānu mēnesī no katra 200Gpb pareizinam ar 6 cilvēkiem un mēs varam noīrēt vienu kārtīgu māju lielai saimei ar ērtībām. Kur mājas piedāvā īrēt jau sākot no 400Gpb... Apkāš mūsu latviešus uz katra stūra...Ir jāuzmanās, jo var gadīties ka naudu atpakaļceļam arī nenopelna, nerunājot par palīdzību mājiniekiem LV. Domāju ka šo situāciju var glābt tikai iestājoties vietējā arodbiedrībā un uzlikt uz pārbaudēm fermerus.
29/05/2011 23:46
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: