Gulbeni apsēdušas faraonskudras
Publicēts 10. oktobrī, 2011.
Gulbenē daudzas dzīvojamās mājas apsēdušas faraonskudras. Vienā no tām es ar savu piecgadīgo meitiņu dzīvojam. Problēma ir tāda, ka mājas vecākā neliekas ne zinis par šīs mājas iedzīvotājiem, neskatoties uz to, ka daudzi iet runāt, sauc sapulces, - rezultāta nekāda.

 

Tieši manu dzīvojamo māju ir vistrakāk apsēdušas faronskudras, vienu reizi ar iedzīvotājiem jau iznīcinājām nerimstošās skudras, visos dzīvokļos izliekot tabletes, bet skudras pilnībā nepazuda. Jau brīdināja, ka ar pirmo reizi var neiznīcināt pilnībā, ja viņas vēl parādās vajag vēlreiz izlikt tās pašas tabletes, bet mājas vecākā nepiekrīt, aizbildinoties ar līdzekļu trūkumu, kaut gan tai pašā laikā pie viņas mājas tika uzlikts bruģis, nevienojoties ar mājas iedzīvotājiem, un cik zinu, tad viss izmaksāja aptuveni 4000Ls, bet priekš faronskudrām naudas neesot. Kopā mājā ir 74 dzīvokļi un divas tabletes maksā 1.98Ls.

Skudru ir tik daudz, ka nav iespējams pat bērnam izņemot no skapja drēbes uzvilkt mugurā, jo jāpārbauda, nerunājot vēl par ēdamo, pilnīgi viss jātur ledusskapī, tāpat tīrie trauki pirms katras izmantošanas ir jāpārmazgā, jo skudras klīst pa visurieni un nevar zināt kādas slimības pārnesā. Līdz ar to arī rodas krietni lielāks ūdens patēriņš.

Ļoti ceru, ka manā stāstā ieklausīsies Gulbenes dome un atrisinās šo nelāgo situāciju.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: