Happy hour "viltības" Mad House stilā
Publicēts 16. aprīlī, 2009.
No 17-19 šajā iestādījumā ir Laimīgās stundas - 2 kokteiļi par 1 cenu!! Tikai saņemot dzērienu un rēķinu šīs stundas nemaz tik laimīgas neizvēršas!

Tātad: pasūtot kokteili bārmenis nebrīdina par šādiem nosacījumiem - pasūti vienu kokteili un akcijas ietvaros UZREIZ tiek atnests arī otrs kokteilis - par iebildi, vai otru kokteili var atnest vēlāk - atbild, ka nē, jo tādi ir akcijas nosacījumi, kas nozīmē, ka jauktie kokteiļi ir vai nu nemitīgi jāturpina maisīt, kamēr tiek izdzerts pirmais, vai lielā steigā jāizdzer pirmais, kamēr otrs vēl nav "atšālējies"!

Otra lieta - ēdienkartē minēts, ka 10% ir apkalpošanas maksa un ņemot vērā šo akciju - čekā tiek izsisti abi kokteiļi, no šīs summas aprēķināta apkalpošanas maksa un tikai tad piemērota atlaide par vienu kokteili!!!

Nav jau žēl to 10%, bet šī šmaukšanās ar dažādām niansēm, par kurām iepriekš nepaziņo, ir galēji nesmuka! Kāš līdz kaulam! FUI :(


Komentāri (3)
Andris: Losis!
12/03/2010 18:00
mad amx 10%: nu, nu..... šitos lamerus, kuri grib uz hh samksāt bet "izdzdert pēc tam" nevienā vietā ciest nevar. tjipa maksāšu par hh cenu bet dzeršu piektdien 22:30. klauni.
17/10/2010 22:33
Mārtiņš: Ko var sūdzeties, jepkura gadījumā sanak atlaide !! Un ja kas nepatīk var iet cita vietā dzert tos kokteiļus kas maksā dārgak un nav NEKADAS atlaides! Es nesaprotu so cilvekus, kam nekad nav labi! Lai Jums veicās!
18/10/2010 15:37
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: