Jaungada sagaidīšana Baltic Beach Hotel - nevaru rekomendēt!
Publicēts 9. janvārī, 2010.
Noticeejaam Baltic Beach Hotel reklaamai par kraashnju Jaungada sagaidiishanu! Diemzzheel izdevaam lielu naudu, pretii nesanemot gandriiz NEKO! Tika soliita ballite Chikaagas 30.gadu stilaa, loterijas, davanas, paarsteigumi. Beigu galaa iznaaca TIKAI NEPATIIKAMI PAARSTEIGUMI!

Ieradaamies laiciigi, lai vareetu izbaudiit viesniicas piedaavaato! Aizgaajaam pusdienaas uz restoraanu La Sole- eediena gaidiishanas laiks 55 minuutes. Saakaam uztraukties, jo bija pieraksts pie friziera, lai butu pa smuko uz Jaungada balli. Kad viesmiilim pateicu, ka mums pieraksts uz 16.00 pie frieziera, vins strupi attrauca- juus tur nebuusiet 16.00. Tad skreeju uz frizeetavu, lai paarceltu frizeeshanaas laikus vismaz uz 15 minuuteem. Jaunietes, saskaabusiem gjiimjiem, atbildeeja, ka paarcelt neko nav iespeejams...

Teicu, lai pasaka to viesniicas shevpavaaram, jo mees laiku bijaam izplaanojushi pienaaciigi. Devos atpakalj uz restoraanu. Atnestais "itaalju" eediens bija vislielaakaa vilshanaas muusu dziivee...Cenas - neredzeeti augstas! 

Pasuutiijaam shampanieti uz numuru. Gaidijaam 3 stundas. 3 reizes zvaniijaam un jautaajaam, kur ir soliitais. Peec 3 stundaam atnesa shampanieti, un reekinu -15LVL. 

Jaungada balle saakaas ar viinu, salietu kafijas kruuzees. Kad jautaaju, vai ir paredzeets kaads bezalkoholisks dzeeriens beerniem, sanjeemu strupu atbildi, NAV! Jaapeerk! Nopirku baaraa Sprite par 1.80LVL par pudeli ( 3 pudeles =3 beerniem) Tad visi tika aicinaati tumashaa zaalee, kur uz sienas raadiija filmu. Publiku centaas uzjautrinaat krieviski runaajoshs viirelis, jociigaa cepuree... 

Taa vins runaaja savas 3 h, staastiija krievu anekdotes, centaas iesaistiit publiku leetaas atrakcijaas. Ja nesaprotat krievu valodu, tur nav ko dariit... 

Uz Jaungada saluutu arii beerniem nekaads dzeramais netika paredzets, atkal pirku Sprite ( vareja tachu piedaavat bezalkoholisko beernu shampanieti). Jaaska, ka shampanietis pieaugushajiem arii bija skaabs zekjuudens! 



SPA centra darbinieces izceelaas ar iisu atminju! Ja pirms proceduuras teica, ka jaamaksaa buus 25 LVL, tad peec proceduuras cena jau bija pieaugusi liidz 35LVL...Peec diskusijaam, ka neesma gluzhi antinji, tika "iedota atlaide" un bija jaamaksaa 28LVL... 

Apmekleejot Baltic Beach Hotel sapratu vienu- klients TUR NAV NEKAA VEERTS! TIKAI VINJA NAUDA UN TIKAI SODIEN! UN IR PILNIIGI VIENALGA, VAI KLIENTS ATGRIEZIISIES VEEL VAI NEE.


Komentāri (5)
sdrāv: nuja, saprata, ka jūs tur tāpat nekad vairs neatgrieztos, (kaut arī būtu augstāks līmenis bijis) tad ko tur ķēpāties :)
09/01/2010 22:49
oasis: tas kaut kāds kranču iestādījums ir, saglabājies no psrs :)
10/01/2010 10:34
q: ziids saimnieks tas izsaka ljoti daudz ko labu par sho estadi
10/01/2010 23:47
freakart: Mjā tas galīgi nav forši šādi sagaidīt jauno gadu.
11/01/2010 10:47
artis: jāsāk jau ar apsveicamo vēlmi sagaidīt jauno gadu viesnīcā =)
12/01/2010 12:41
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: