Jorkšīras terjera kucēna iegāde LKF
Publicēts 13. oktobrī, 2009.
Nopirku savu meitenīti 2 gadus atpakaļ. Toreiz samaksāju 1000 eiro, kaut arī jorki maksāja vidēji 400Ls

Nopirku no LKF vadošajiem šķirnes darbiniekiem. BET... bij mums pārkodiens, tad balerīnas stāja, tad viens ilknis palika pusizaudzis, kājiņai tā mazo šķirņu klibuma slimība, krāsa pa gaišu...u.t.t. 

Audzētāja tik stūma uz izstādēm un teica, ka tas viss esot " normāli". Kā par brīnumu izstādēs visur dabūjām labi un teicami, tik ar piebildēm..pa gaišu, zobi ne īpaši smuki. Tad jautāju vai drīkstu šo suņuku pārot, atbilde " PROTAMS" . 

Slēdzam līgumu, kur ar roku pierakstīja 1-2 kucēni, jāmaksā 300 eiro par pārošanu. Rezultātā audzētāja ieteica vienu no saviem čempioniem un mums piedzima divi kucēni. Vienu nācās iemidzināt uzreiz, jo bija "vets teica" ka iedzimta zaķa lūpa. Otru atstājām. Otram ļoti minimāli, bet arī problēma, viena nāss lielāka par otru, kas ir izteikts vizuālais defekts. 

Audzētāja saka, ka var taisīt ciltsrakstus ar piezīmi - nedrīkst pārot."


Komentāri (3)
zomg: diezgan tipiska situācija visas pasaules praksē - cilvēki paši nerubī, kā kucēnu audzināt un ar ko barot, bet pēc tam vaino pārdevēju
13/10/2009 23:13
qwerty: Pērkot no kluba prezidentes, laikam jau varētu sagaidīt kādus pdomus par barošanu, kaut iedzimtus defektus, baro, kā gribi, maz kas būs līdzēts.

Situācija diezgan tipiska ar LKF liekuļiem - konkurentus apliek, lai paši varētu brāķētus kuncēnus tirgot pa 1000 eiro.
01/11/2009 13:59
kiki: Mums situācija līdzīga, samaksājām tādu pašu naudu un rezultātā pat nevaram pārot jo problēmas ar veselību, iedzimts defekts, tā luuk ir ar tiek LKF kucēniem, tirgo par astranomiskām summām,bet kvalitātes nekādas
14/11/2009 20:38
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: