Klaiņojošs nikns suns Valdlaučos
Publicēts 21. janvārī, 2010.
Nezinu, pie kā man vērsties, jo ne vairakkārtējie zvani, ne lūgumi palīdzēt, nav līdzējuši, tapēc neatliek nekas cits, kā uzrakstīt šeit un cerēt, ka "glābēji" atsauksies un palīdzēs.

Šobrīd nevaru mierīgi iziet no mājas pat miskasti iznest- pie mājas skraida klaiņošošais suns, kurš mani ir sakodis jau 3 reizes!

Tas suns visu laiku visbiežāk "dzīvojas" pie daudzstāvu majām Valdlaučos (pie meža) pie miskastēm, kur kāda veca tantiņa viņam šad tad iemet kauliņu! Pati esmu ar sievieti runājusi. Viņa nenoliedz, ka šis suns nevienam nepieder un viņas acu priekšā viņš jau ir sakodis 7 cilvēkus.

Tagad šis suns skraida pie mūsu mājas. Māja ir nesen uzcelta un tajā mitinās jaunās ģimenes, kurās ir mazi bērni, kuri ir apdraudēti. Esmu studente un grūtniece, dzīvoju viena, personīgās mašīnas man nav, kurā es ātri varu ielekt un aizbraukt uz koledžu vai pie ārsta uz vizīti, tapēc eju uz autobusa pieturu! Nekad nebaidījos no suņiem, taču šobrīd man ir bail! Jau ir pagājis gandrīz gads, un līdz šim dienests nav šo suni savācis!

Suns ir gaiši rižs ar netipiski gaišām acīm, bez kakla siksnas, bez jebkādas riešanas viņš var pieskriet un vairākas reizes stipri iekost un tikai tad sāk riet, suns ir neadekvāts.

Lūdzu, palīdziet!


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: