KopaLetak.lv maldina klientus
Publicēts 20. decembrī, 2011.
Vēlējos informēt, ka šis portāls : Kopā lētāk.lv klaji maldina savus klientus . Vēlējos iegādāties jaukas Ziemassvētku dāvaniņas, kā rezultātā kļuvu par upuri akcijai, kur tika maldināti klienti.

Šeit ir links uz piedāvājumu:http://www.kopaletak.lv/lv/akcija/izvelies-vienu-no-3-aromatiskam-un-vitaminiem-bagatam-ziemassvetku-tejam-grezna-tejas-karbina-par-50proc-letak 
No šī piedāvājuma jebkurš normāls cilvēks saprastu, ka saņems 3 tējiņas kārbiņā un varēs izvēlēties no divām skaistām kārbiņām- rezultāts bija tāds, ka varēja saņemt tikai viena veida tēju, kas tika iebērta kārbiņā bez jebkāda cita iepakojuma. Kārbiņas vāks stingri nenofiksējas un tēja birst ārā. No solītajām 2 kārbām, pieejams bija tikai viens veids, kas nu galīgi mani neapmierināja. Veikaliņa pārdevēja tikai noplātīja rokas, ka laikam piedāvājumā neprecīzi uzrakstīts, bet "Kopā Lētāk" neatzīst, ka ir maldinājuši klientus. Protams, ka tekstā vienā vietā ir pieminēts, ka varēs izvēlēties vienu tēju, taču akcijas nosaukums un arī citi teikumi, kur vārds tējaS ir lietots daudzskaitlī, klaji maldina klientus.. 

Ja tomēr izlemjat iegādāties kādu preci vai pakalpojumu šajā portālā - izlasiet kārtīgi VISU tekstu 3 reizes un vēl piezvaniet, lai pārliecinātos, vai neesat pārpratuši! 

Piebildīšu, ka nebiju vienīgā "pārpratuma" upure, jo veikals bija pilns ar neapmierinātiem un maldinātiem klientiem. 
Uzskatu, ka šī maldināšana tika veikta ar nodomu.

Komentāri (2)
Malleus: Pilnīgas muļķības. Izlasot piedāvājumu, nevienā brīdī pat prātā neiešaujas, ka pircējs īpašumā iegūs vairāk par vienu tēju vienā kārbiņā. Un par izvēli skaidri un gaiši rakstīts - kārbiņu skaits ir ierobežots.

Jāpiebilst gan, ka pats nekad šos piedāvājumus neizmantoju.
20/12/2011 14:05
Zakjiss: Tur taču skaidri un gaiši rakstīts, izvēlies vienu no trim garšām....
Vajag lasīt pašai uzmanīgāk:D
14/01/2012 17:21
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: