Kredīts GE Money
Publicēts 11. novembrī, 2009.
Mīļie cilvēki, domājiet pirms ņemt kredītu GE Money bankā! Tad kad, bija treknie gadi, paņēmu kredītu, ne pārāk lielu uz 5.gadiem. Šogad sanāca tā, ka kādu laiku biju bez darba. Gāju uz banku runāties par pamatsummas maksājuma atlikšanu, vai kā citādi samazināt ikmēneša maksājumu.

Ventspils filiālē atbildēja, ka viņi neko nevarot palīdzēt un ka pārkreditēt arī neesot izdevīgi, jo procentu likmes uz šo brīdi esot lielākas Pēc kāda laika, kad pirmo reizi bija nokavēts maksājums man zvanīja jau no parādu piedziņas daļas, kad izstāstīju situāciju viņi man skaidri un gaiši atbildēja, ka viņi termiņpagarinājumu nedod, atlikt pamatsummu arī nevar - t.i. pilnīgi nekādu iespēju pārslēgt, vai mainīt kaut ko noslēgtajā līgumā. Ja nemaksāsi - ieliksim tevi Creditreformā, nav darba - meklē !!! 

Šī bija pirmā un pēdējā reize, kad ņemu kādu kredītu šajā bankā.


Komentāri (4)
Jānis: Un ja nemaksāsi atbilstoši līguma nosacījumiem, tad visdrīzāk tā būs pēdējā reize, kad vispār tev kāda banka piešķir kredītu.
11/11/2009 14:43
Urmass: <a href="http://www.icredit.lv" title="kredīts">Kredīts</a> vispār ir baigā lieta, dažreiz var labi izglābt, bet vispār ir uzmanīgam jābūt, kad ņem...
26/11/2009 16:09
mikels: njām... bankām tagad melnie saraksti ir tīri iespaidīgi
03/02/2011 15:14
mareks: piekrītu, pirms parakstīties uz kredītu viss kārtīgi jāpardomā
izdevīgi bez ķīlas var dabūt http://www.incredit.lv/lat
15/09/2011 15:28
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: