Kvalitāte zem visām robežām NS King
Publicēts 6. novembrī, 2009.
Lai arī neesmu no tiem pircējiem, kas uzskata, ka apavus ko nopērku par ~ 20Ls varēšu nēsāt visu mūžu, bet mana pieredze ar Ns king apaviem ir vienkārši pārsteidzoša!!!

Nopirku pagājušajā vasaras nogalē, kad bija sācies atlaižu laiks, kurpītes veikalā NS king. Cik atceros, tad vienā piegājienā nopirku vairākas dažādas kurpes, bet tas šoreiz nav būtiski. Tajā vakarā biju ieplānojusi ar draugiem aiziet kaut kur izklaidēties, un protams, izvēlējos vienas no jaunajām kurpītē uzvilkt šajā vakarā.  

Mājās sapucējos, uzvilku kurpītes un devos uz centru. Būtiski šajā stāstā ir fakts, ka līdz centram-(Brīvības piemineklim) mani aizveda ar mašīnu(respektīvi-ar kājām nekur negāju), izkāpjot pie Brīvības pieminekļa, devos Kaļķu vārtu virzienā un... še tev...pie Mc Donalds manām kurpītēm, kuras pirms pāris stundām bija iznestas no veikala, nolūza papēdis...  

Vakars, protams, bija nedaudz pabojāts, bet atradu diezgan pozitīvu izeju no radušās nepatīkamās situācijas.  

Protams, pēc dažām dienām ņēmu "jaunās" kurpes padusē un braucu uz Ns king sūdzēties. Pārdevēja paņēma kurpes, lai izlemtu, vai mainīt pret citām, vai tā tomēr ir mana vaina..Pats labākais bija pārdevējas piebilde-" šīs jau nav īsti ielas kurpes!!" Man gandrīz žoklis atkārās līdz zemei, un es pajautāju-"Vai tad ir arī tādas ISTABAS kurpes??"  Pēc kaut kāda laika saņēmu NS king atbildi, ka kurpes nav sabojājušās viņu nekvalitātes dēļ...Vienu vārdu sakot-es biju vainīga, ka kurpēm, kuras pirms dažām stundām nopirku, un nogāju ar tām labi ja 500m, nolūza papēdis. No viņu piedāvātās ekspertīzes atteicos, jo kurpju cena nebija tik liela, lai to darītu, un tik un tā, kurpes uz to brīdi valkāt es tāpat nevarēju(tāds starp citu bija mans mērķis, kad pirku kurpes-lai varu tās nēsāt!! :) )  

Bet tā kā šīs kurpes pašas par sevi man patika, aizvedu pie sev zināma ļoti laba kurpnieka, lai mēģina to papēdi piemontēt. Un te nu sekoja vislielākais šoks-kurpnieks man paziņoja, ka šis kurpes jau vienreiz esot bijušas labotas, jo jaunām kurpēm netiekot urbti kaut kādi papildus caurumi un skrūvētas kaut kādas nestandarta skrūves.(Par kurpnieka paziņojuma patiesumu nešaubos ne mirkli, jo šis vīriņš ir ar ļoti lielu darba stāžu un ļoti pierezējis savā darbības jomā). 

Galu galā kurpes tika salabotas, nēsāju tās uz urrā, bet tomēr man nedod mieru jautājums-vai tās kurpes pabijušas remontā jau pirms nonākšanas mūsu LV veikalā, vai varbūt kāda pārdevēja "'aizņēmusies" kurpes uz kādi ballīti (kā tas mēdz notikt lielveikalu apģērbu/apavu pārdevēju praksē), nolauzusi papēdi un aiznesusi pati uz savu galvu pie apavu meistara, pēc kā nostutējusi kurpes atpakāl noliktavā!!! Kas zin!!! :)  

Ir vēl paŗis gadījumi bijuši ar NS king apviem(atirušas vīles zābakiem, pārtrūkušas kurpju siksniņas), bet šis bija pats interesantākais atgadījums, pēc kura uz NS king pusi pat neesmu skatījusies!!!


Komentāri (8)
admin: un es tieši pirms nedēķas nopirku kurpes tajā veikalā par 30Ls :D
06/11/2009 20:47
zais: Vienkārši neveicas. Esmu tur pircis apavus, nekas tamlīdzīgs nav gadījies.
06/11/2009 21:25
LaURA: es ari nopirku zabakus ns kingaa.. ari radas paris defekti..daleji vnk del valkasanas ilgakas.. aiznesu...salaboja, atkal atira kkas..aiznesu, panema uz savu novertesanu un man atdeva atpakal zabaku cenu davanu kartes veida,lai noperku sev citus!!!! :)
07/11/2009 00:40
Lity: Es nesūdzos (tfu-tfu-tfu) par vilšanos NS King pirktajiem apaviem, kalpo vēl tagad...
Bet tev vajadzēja nest uz veikalu - parasti jau tas ir veids kā pārdevējs nobiedē klientu, proti, ar ekspertīzes summu. Labs info, kur uzzināt, kas un kā ir nesen uzietā mājas lapa www.pateretajiem.lv
Paskati, varbūt kādreiz noder...
25/11/2009 19:25
nittis: Sakiet NĒ šai bodei!!! Es jau iegrābos !!! Dabūt naudu atpakaļ ir neiespējami!
30/03/2010 14:07
NS KINGS: ES AR PATRĀPĪJOS ŠAJĀ "LIELISKAJĀ" JELGAVAS kINGĀ, KUR REĀLI KURPES 1X TIKA UZVILKTAS UZ IELAS, PĀRĒJĀ LAIKĀ NESĀJU DARBĀ (BIROJATELPAS), NO ŠĪ EXKLUZĪVĀ UZŅĒMUMA SAŅĒMU ATBILDI, KA NEESMU APAVUS NĒSĀJUSI PIEMĒROTOS APSTĀKĻOS!!! kUR MAN VAJADZĒJA VIŅAS VILKT?? VARBŪT GULTAS REŽĪMAM PIEMĒROTAS??? (AR 11CM PAPĒDI UN UZ PLATFORMAS, TĀTAD DOMĀTAS TIKAI GULTĀ:))
24/08/2010 19:16
ritvars: nēejiet tai NS miskastē!
21/03/2011 23:06
Elīna: Es gan dabūju naudu, pagāja vairāk nekā pusgads, kamēr protams dabūju, bet pašai vismaz gandarījums. Pati aiznesu uz ekspertīzi nepiekritu viņu ekspertīzei. Aiznesu viņiem uz veikalu sev pozitīvu ekspertīzes slēdzienu, bet viņi nepiekrita šim slēdzienam, izlēma, ka paši taisīs atkārtOtu ekspertīzi:D Bet izrādās, ka tā nemaz nedrīkst! Sūdzējos arī Patērētāju tiesību aizsardzības centram, bet tur ilgi jāgaida kamēr izskatīs. Kad gāju saņemt savu naudu uz veikalu, pārdevējas vairs nebija tik nelaipnas:D
23/03/2011 18:40
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: