Lattelecom - jāmaksā būs visiem
Publicēts 15. februārī, 2010.
Par to ka parastajam televizoram būs vajadzīgs dekoders, kurš maksās ap 40 Ls tika sacelta milzīga ažiotāža. Tajā pat laikā Lattelecom neuzkatija par vajadzīgu paziņot tādu sīkumu, ka arī jaunajiem TV, kuriem dekoderis ir iebūvēts, vienalga būs kaut kas jānopērk - CAM modulis, kura cena 26.50 Ls

Citēju "Protams, lietot mazu CAM moduli ir ērtāk, nekā atsevišķu iekārtu – dekoderi". Šī apelēšana pie kaut kāda "ērtuma" diemžēl ir mazs mierinājums, turklāt ļoti neloģisks. Ja dekoderis ir atsevišķa iekārta, tad kas ir ši 26 latu vērtais CAM modulis - ne atsevišķa iekārta? 

Komentāri (5)
marss: nezinu kā citos mēdijos, bet http://www.lattelecom.lv/majai/virszemes_tv_new/ka_ierikot/ ir minēts kas un kā ;)
un protams mpg4 TV īpašniekiem ir pieejami 5 bezmaksas ! kanāli visā LV, to laikam arī ļoti neafišēja ;)
p.s. bet biku Andra ēna kaut kur apkārt rēgojās ..
16/02/2010 08:56
Jy: Nu ko var gvelzt pilnīgu demagoģiju un celt nepamatotu paniku?! Ja ir mpeg4 televizors, tad NEKAS nav vajadzīgs papildus, lai skatītos nacionālās apraides televīzijas!
Savukārt, ja gribas skatīties MAKSAS kanālus, tad ir jāpērk CAM un jāabonē pakalpojums. Bet nacionālās apraides kanāli ir brīvi skatāmi.

Gauzties par to, ka ir papildus jāmaksà, lai izmantotu papildus pakalpojumu ir stulbi.
16/02/2010 17:55
veciic: iepirkaam nesen LG37 ar DBTV supportu. fig, bez CAM modulja nekas nenotika. naacaas vien to piepirkt klaat, lai skatiitos arii bezmaksas virszemes kanaalus :(
16/02/2010 21:06
alternate: Normāli dekoderi www.dekoders.lv - iet labi, esmu apmierināts. Ir variants kā skatīties bezmaksas valsts kanālus uz tv, kurš ir pavecs un kuram nav iebūvēts ciparu uztvērējs. Nopirku par 35Ls.
20/02/2010 23:40
Māris: Visur ir rakstīts ka perkot Virszemes TV- iepazišanās periods ir 30 dienas kuras varēs skatīties bezmaksas.
Tad nu nolēmu nopirkt dekoderi un kartinu. 1 martā aizgaju uz veikalu un perkot man teica, jā, 30 dienas bus pa velti!
Nakamajā dienā man zvana no Lattelekom klientu apkalpošanas centra un jautā no sakuma kada kvalitate, kad atbildu pozitivi man jautā: ligumu slegsim uz eknonomisko paku uz beztermiņa līgumu? Atbildeju ka jā, un speciali pajautaju: pirmais rekins man tagad naks par kadu periodu? Darbiniece atbild: marta beigās jus sanemsiet rekinu par aprili. Ar to ari saruna beidzās.
Tik talu viss butu kartibā.
šodien tomēr nolēmu ka atteikšos finansialu apsverumu
pēc. Zvanu atkal uz klientu apkalpošanas centru, saku, velos atteikties. šie atbild: labi, aprilī vairak jus neredzesiet tikai jums bus jasamaksā par martu. Es saku: kā, bet taču 30 dienas bija iepazišanās periods??? Nē.. jusu ligums jau esot noslegts no 1 marta.
Agrak vel cereju pec kada laika atkal karti "atjaunot" bet ja šādi izdarās Lattelekoms tad vairs nekadas velmes nav skatities.
08/03/2010 11:29
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: