Latvenergo - "Rausteklis"
Publicēts 29. septembrī, 2011.
Latvenergo piegādātās enerģijas kvalitāte Liepājā pēdējo divu mēnešu laikā ir stipri kritusies. Praktiski visā pilsētas teritorijā vakaros nepārtraukti un ar lielākiem pārtraukumiem jābojā acis pie pastāvīgi virmuļojoša apgaismojuma.

 

Pēc neapstiprinātas informācijas šo efektu radot Liepājas Metalurga jaunās elektroloka kausēšanas krāsnis. Spriežot pēc aptaujas datiem (http://www.liepajniekiem.lv/lat/forums/ekonomika/vai-maksat-par-raustekli/19235/) šādi elektropadeves traucējumi notiek praktiski visā pilsētas teritorijā.

Jau vairākkārtīgi esmu personīgi zvanījis Latvenergo un skaidrojis pastāvošo situāciju un aicinājis rast risinājumu, jo nu vairs vienkārši nervi netur to mirkšķināšanos. Savukārt Latvenergo laipni palūdza salabot savas mājas energotīklus. Intresanti, kā iespējams, ka visā pilsētā visiem vienlaicīgi ir sagājuši grīstē namu elektroskapji? Laiks uzņemties atbildību!

Vienvārdsakot - aicinu Liepāniekus, kuri ir neapmierināti ar pastāvošo kārtību, kad monopolists var atļauties nenodrošināt savas preces kvalitāti - aicinu rakstīt sūdzības PTAC (patērētāju tiesību aizsardzības centram) un arī Latvenergo par to, ka atteiksieties maksāt, ja netiks nodrošināta kvalitāte!


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: