Latvijas Pasts - nāk dzīvoklī bez klauvēšanas
Publicēts 10. decembrī, 2009.
Sestdienas rītā 9:30, kad vēl gulēju, mani uzmodināja kaut kāda sieviete, kas tikko bija ielauzusies manā dzīvoklī. Viņa vienu reizi pieklauvēja pie durvīm un uzreiz brāzās iekšā, jo radiniece no rīta aizejot, bija atstājusi durvis neaizslēgtas.

 Es izlecu no gultas un aizskrēju prasīt ko viņai vajag, bet viņa tikai murmināja, ka esot pastniece un meklē pensionāri kurai atnesusi pensiju. Es šai jautāju, kāda velna pēc viņa ir ielauzusies manā dzīvoklī, bet viņa tikai turpināja murmināt par savu pensionāri. Es viņai paskaidroju, ka šajā dzīvoklī nedzīvo nekāda pensionāre un vēlreiz jautāju kā viņa ir atļāvusies ienākt svešā īpašumā bez atļaujas. Tad viņa apvainojās, ka neuzņēmu viņu tik viesmīlīgi un rupji atcirtusi, aizgāja prom. Varbūt Latvijas Pastam vajadzētu rūpīgāk izvēlēties darbiniekus vai arī katram pastniekam piešķirt lauzni, lai varētu tikt iekšā katrā dzīvoklī, kuram laicīgi netiek atvērtas durvis

Komentāri (6)
Udo: tas ir psc... a ja nu ta zaglene bija, ne no pasta?
10/12/2009 19:54
Edgars: Njā nu liels brīnums nav, tākā strādāju firmā kas apkalpo pastu tad zinu, ka vadība nav kompetenta lai apmācītu darbiniekus vai arī pateikt ik pa brīdim kā jāuzvedas.
10/12/2009 19:55
Jānis: Vai nu Tu esi pamuļķis vai nu visu mūžu dzīvojis dziļdziļos laukos, kur cilvēki nekad mūžā durvis neslēdz ciet :) Par ko tu brīnies??? Labāk būtu priecājies, ka tevi pamodināja pastniece, nevis pamodies zagļu tukšā iznestā dzīvoklī :D

P.S. Kā var ielauzties dzīvoklī, kura durvis nav aizslēgtas??? :)
10/12/2009 20:26
Raikons: kaut kā neštimē virsraksts ar taviem tekstiem: "Viņa vienu reizi pieklauvēja..."

varbūt virsraksts būtu pareizs "bez aicinājuma?" un durvis vajag slēgt ciet, savādāk tā tiešām varēja nebūt pastniece?
11/12/2009 01:22
weedy: Cilvēkus, kas guļ pie durvīm, kas ir pilnīgi neaizslēgtas vai aizslēgtas "aizcērtot" citādāk kā par idiotiem nenosauksi.
Cik nav dzirdēti stāsti par to kā šādā veidā visas normālās mantas aiznestas.

Zagļi tieši uz to paļaujas un iet ar saviem rīkiem un pārbauda, kuras durvis tikai aizcirstas un tad viss notiek.
11/12/2009 14:02
gāts: jā, noteikti pastniece tā bija. ka tik ne arī
13/12/2009 01:35
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: