Latvijas Tālrunis piekrāpj klientu?
Publicēts 10. jūnijā, 2011.
Oktobrī saņēmu zvanu ar piedāvājumu izvietot reklāmu par mūsu uzņēmumu bukletā, kurš tiks nodots patērētājiem ar tiešo pastu. Šiem atbildēju, ka šobrīd nezinām, vai vēlamies, jo ar finansēm ir kā ir, taču varot maksāt pa daļām un samaksa nebūšot problēma. Nodomāju, o, kāda forša kompānija, bet še Tev.

Pagājis laiks, līgums parakstīts, bukletu tā arī neesam redzējuši, pat vairākkārt lūdzam, lai atsūta un parāda par ko mēs beigu beigās īsti maksājam. Atsūtījuši linku uz epastu, par internetā izvietoto reklāmu, kuru ne mēs prasījām, ne viņi piedāvāja. Tā arī īsti nav saprašana, vai kāda reklāma kaut kādos bukletos bija vai nebija, ir tikai bukleta paraugs elektroniskā formā, bez galarezultāta, un man īsti nav skaidrs kā rīkoties? Samaksāt par neko? Cik saprotu, līdz piektdienai esot laiks samaksāt, citādi sūdzēšot mūs tiesā, pēc mana atkārtota lūguma parādīt, par ko mēs īsti maksājam, atbilde ir - te neiet runa par bukletiem, bet par reklāmu internetā. Es viņai saku, ka nē, runa iet par bukletu, kurš esot izdalīts manas pilsētas iedzīvotājiem - tad lūk, lai es prasot tiem iedzīvotājiem, lai parāda man to bukletu, jo viņiem neesot, ko atsūtīt.

Te runa nav par tūkstošiemlatu un šis vairs nav naudas jautājums. Noteikti šo summu samaksāšu jau rīt pat, taču nevienam un nekad neieteikšu ar šo kompāniju sadarboties, līdzīgi viņi apgājās ar manas draudzenes uzņēmumu, taču tā kā tur runa gāja par daudz lielākām summām, draudzenei izdevās pierādīt savu taisnību un daļa summas tika atgriezta atpakaļ jeb atlaista no kopējās.

Priecāšos, ja būs kāds zinošs cilvēks, kurš var ieteikt labu un uzticamu firmu, kas darbojas reklāmas jomā. Paldies.


Komentāri (2)
velnsvinjzin: Ar visām šīm katalogu firmām tā arī ir- tu maksā par neko. Vislabākais variants, ko varētu ieteikt, ir sazināties ar kādu freelance speciālistu. Sanāks ietaupīt naudu un efekts būs acīm redzams.

Jebkurā gadījumā, ir vērts pārskatīt līgumu, ko esi slēdzis. Ja tur ir runa par bukletu, lai uzrāda un atskaitās par paveikto. Ja nē, lai skaita naudu atpakaļ. Vari pats piedraudēt ar to pašu tiesvedību.
10/06/2011 00:42
1188 fans: Nevajag baidīties, LT ņem tevi uz izbīli. Ja līgumā teikts, ka tu maksā par bukletu, resp. drukāto versiju, tad ir jābūt papīra bukletam, ko tev parādīt. Bez tam, klients vienmēr saņem kādu noteiktu skaitu bukletu, katalogu, utt. ...kas tiek atrunāts līgumā. Tev nav jāprasa nekādiem iedzīvotājiem nekas! Tu samaksā naudu un LT tev piegādā vismaz tavu signāleksemplāru.

Zinot, ka LT klientu apkalpošanas servisā strādā visai arogantas (lecīgas, nepatīkamas) personas, ar laipnību un lēnprātību nekādas sarunas ar LT nevajag uzsākt - tikai stingri noteiktā tonī un dzelžainā balsī. Ja tev draud ar tiesu, draudi pretī - iesūdzēsi par krāpniecību vai līguma nosacījumu nepildīšanu, ja vien pats neesi parakstījis nelasot kādu fufeli. Un neko nemaksā, pirms neesi saņēmis savus bukletus. Pastāvi uz savu, nebaidies. Viņi paši negrib nekādas tiesvedības, jo LT jau tā ir daudz problēmklientu. Un nelīdz nekādas Creditreform tipa firmas. Nebaidies! neko nemaksā, pirms neesi saņēmis produktu vai garantijas vēstuli no viņiem, ka tiks produkts tev piegādāts.
10/06/2011 10:57
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: