LMT Vienādais - vienādais, jo maksā tāpāt kā formula 8?!
Publicēts 10. aprīlī, 2009.
LMT tagad visur reklamē jauno produktu Vienādais 2; 4; 12 utt. Zinot to, ka mēnesī vairāk par 100 -120 minūtēm nenorunāju, likās interesants pieslēgums Vienādais 4, tas ir runā 100 minūtes pa 4 santīmi, tad nu pieteicos šim pieslēgumam, un gaidīju rēķinu pa maksimums 5Ls, jo nedaudz biju pārtērējis, tagad man atnāca rēķins par 8Ls, tad nu sāku pētīt kāpēc tik daudz un izrādās pakalpojuma aprakstā ar maziem burtiņiem ir pierakstīts, ka cenā 4Ls neietilpst numura noteicēja maksa, kas ir 1.50Ls.

Tātad faktiski LMT iekasē to pašu maksu, kas man bija pirms tam par Formulu 8. Tātad šis Vienādais pieslēgums ir bijis nekas vairāk kā reklāmas triks.

Lūgums arī cilvēkiem iegādājoties arī LMT mazcenas mobilo pārjautāt vai tiešām nekas nebūs jāpiemaksā katru mēnesi, jo ja ir tāds pieslēguma veids, kam nav jāmaksā abonēšanas maksa, tātad Formula, vai Vienādais, katru mēnesi ir jāpiemaksā Ls 2.90. Un šo summu pareizinot ar 24, ka tik nu nesanāk tāda pati vai pat lielāka cena tam mobilajam telefonam nekā pērkot pilnīgi jaunu telefonu bez jebkādiem ierobežojumiem veikalā.

Bilde no boot.lv


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: