Mācību Centrs Kolonna - neatbilstoša apmācību programma kosmētiķu kvalifikācijai
Publicēts 22. septembrī, 2011.
Mācību centrā kolonna mācīties par kosmētiķi nav vērts, nožēlojama attieksme un neatbilstoša apmācību programma kosmētiķu kvalifikācijai.

 

1. Mājas lapā tiek stāstīts, tiek izmantota visaugstākās kvalitātes kosmētika no REFERENCE, DEPIFLAX, PANDHY`S, ELLA BACHE. Patiesībā mācību procesā tiek izmantoti mistiski materiāli, tādi, kam termiņš beidzies jau sen, kas vienkārši nav lietojami vairāk salonos, piem.plastmasa pudelē sapildīts krēms, uzrakstīts virsū nostiprinošs krēms, ne firmas, nekā, ņem un smērē tik klientiem virsū, vaska bundžas aplipušas ar matiem un spalvām iekšā, ka pretīgi pat skatīties, kur nu vēl lietot, mācību materiāli vienmēr pietrūka.

2. Mācību kušetes, lampas lupas, darsenvāli, vapazoni nav lietošanas kārtībā, kušetēm elektrības vadi pārtrūkuši, mētājas pa zemi, augstums neregulējas un kušetēm pārvalki saplīsuši. Darsenvāli sit ar elektrību pa pirkstiem, pat bail lietot klientam uz sejas.

3.Uzturmācība tika solīta programmā, kas, protams, tā arī netika pasniegta. Krāsu un stila mācībā šķirstījām žurnālus un ar to arī viss beidzās. No elektro aparatūras tika parādīts kā lietot darsenvālu, vapazonu, vai tad tas ir pietiekami kosmētiķiem?

4.Auskarus mācīja šaut papīrā ar veco pistoli, bez jebkādas apmācīšanas to dezinficēt un sterilizēt, varēja jau arī viens otram šaut ausīs ar to novazāto pistoli un vienu netīru auskaru pāri, kas arī netiek dezinficēts nekādā veidā un protams tiem, kas paliek strādāt kolonnā apmāca blomdahl, bet pārējiem papīra lapā šaut, kaut gan pēc programmas arī ausu caurduršana kosmētiķim jāmāk.

5.Aparātu tehnikas ķermenim vispār netika pat parādītas, tāpat arī brosāža, ķīmiskie pīlingi, jonoforēze, miostimulācija, vakuumprocedūras, interferentās strāvas programmas/tehnikas, mehāniskās vibromasāžas tehnikas, mikrodermobrāzijas kosmētisko procedūru, fotohromoterapiju, ultraskaņu, zemas jaudas terapeitiskos lāzerus, kriomasāžu, arī kā strādā ar Ulna karotīti nekas no tā netika parādīts.

6.manikīrā palasīja teoriju un ar to arī viss beidzās, netika praktizēts nekas.

Un tā varēt turpināt un turpināt...Neiekrītiet uz šo naudas izkrāpšanu, tas nav to vērts!


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: