Maximā neapkalpo pie kases
Publicēts 23. oktobrī, 2010.
Iepērkoties veikalā Maxima š.g. 17.oktobrī, kas atrodas Ogrē, Rīgas iela 23, kopā ar savu vīru un mazo meitiņu-izmantojām kasi Nr. 3, kas paredzēta topošajām māmmiņām un bērniem līdz 3 gadu vecumam.

Pienākot mūsu kārtai, kad skaitīs preces - pasaka, ka neapkalpos un sauc no rindas aizmugures citus klientus-pasakot, ka viņiem bērns ir mazāks... Kā to nosaka, ka mazāks? Uz pieres rakstīts?  

Piedevām esmu stāvoklī un nepirmajā grūtniecības mēnesī, bet jau 7 un tas ir acīmredzams fakts, (topošām māmiņām un māmiņām ar mazuļiem). Pirms mums rindā stāvejā manuprāt kādi 3 klienti, kuri tika apkalpoti un viņiem nebija ne mazuļi, ne par topošām māmiņām viņus varētu nosaukt... Kasieris IRĪNA KOLDUNA... Varbūt man kāds spēs izskaidrot šo situāciju un ko es varbūt esmu ne tā sapratusi?


Komentāri (1)
discover: Rīga esmu saskāries ar tādām situācijām ka kasēs līdz 5 produktiem/jaunajām māmiņām/klientiem ar bērniem apkalpojās visi kam negribas tik tā stāvēt rindā. Piebrauc pie kases ar lielajiem ratiem un apkalpojās, pārdevējas pat neko nesak.. Nesaprotu šīs kases jēgu tad!! Lielveikala vadībai vajadzētu piedomāt pie šīs lietas, ja viņiem veikalā ir šāda kase..
24/10/2010 12:55
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: