Maxima - šokējošs gadījums - apsargi apzog jauno māmiņu ar bērnu
Publicēts 7. oktobrī, 2011.
5.oktobrī sieviete ar mazu bērnu Maxima veikala tualetē atstāja somiņu un atgriezās pēc 2 min.,bet somiņa jau bija pie kārtības sargiem, apsardzes telpā.

 

Ienākot apsardzes telpā sieviete redzēja kā apsargi iztukšo viņas maku, atstājot vien 2 latus, pieķertie apsargi izturējās rupji un bezkaunīgi, neskatoties uz sievietes un bērna asarām un lūgumiem atdot kaut pusi, jo tā esot pedējā ģimenes nauda. Maximas kārtības sargi (Anatolijs un Alesandrs) visādi centās atbrīvoties no nevēlamās sievietes un bērniņa.

Taču sieviete izsauca policiju, kamēr ārā gaidīja likumsargus apsargi ieslēdzās savā telpā, un kad atbrauca policija visi nevēlamie ieraksti no novērošanas kamerām tika likvidēti, un neko pierādīt vairs nevarēja.

Vēl viens interesants fakts, ka kamera apsardzes telpā bija aizklāta ar melnu aizkaru, tātad neko neviens neredzēs un nepierādīs. Pēc policijas teiktā, - šādi gadījumi starp Maximas apsardzes darbiniekiem neesot nekāds jaunums un notiekot diez gan bieži.

Tad rodas jautājums, ko pieņem darbā Maximas apsardzē? Rupjus, bezkaunīgus zagļus? Uzskatu, ka administrācijai pēdējais laiks sākt pieņemt darbā godīgus un kārtīgus darbiniekus, un sekot līdz šādām apsurdām, pat kriminālām situācijām un attiecīgi rīkoties!

Lūdzu šī raksta lasītājus būt īpaši uzmanīgiem un pievērst uzmanību veikala Maxima (Nīcgales iela 46a) apsargu darbībām.


Komentāri (1)
Andrejs Tkacenko: Nu kas par tuksu muldeesanu... Sausmas... Autors, sev rokas izraust, un iespraust dirsaa, nekas nemainiisies. Maximas video sisteemas dzeest ierakstus NAV iespeejams. It iipasi parastiem apsargiem.
26/03/2012 10:21
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: