Mebeles24.lv nepiegādā preci laikā
Publicēts 14. februārī, 2012.
2011.gada 3.decembrī pasūtījām ceikalā Mēbeles24.lv,kas atrodas SPICE HOME, gutlu VOLTERA tumši brunā(wenge) krāsā. Laipnais pārdevējs solīja, ka piegādās līdz janvārim. Priecīgi,ka tik ātri saņemsim gultu, samaksājām pilnu gultas vērtību. Pienāca decembra beigas un atskanēja solītais zvans no veikala:"Gaidiet, vakarā būs". Taču vakarā piezvanīja un pateica, ka tūlīt piebrauks mašīna, tikai esot "neliela" problēma-gulta ir baltā krāsā, vai ņemsim?

Protams atteicāmies ņemt baltu gultu, tad veikala pārstāvis pateica, ka jāgaida nākamā mašīna no Polijas, tā būšot 15.janvārī. Protams 15.janvārī atakal bija neliela problēma-gultu Polijā aizmirsa ielikt mašīnā, pagaidiet vēl nedēļu. Zvanīju pēc nedēļas-gulta atkal nebiaj atvesta. Tā pagāja līguma 60 dienas, zvanīju noskaidrot kā varam atgriezt savu naudu, veikala pārstāve nelaipnā balsī atbildēja, ka pagaidiet vēl līdz 14.februārim, tad noteikti būs. Mēsnebijām ar mieru gaidīt un aizbraucām uz veikalu un uzrakstījām iesniegumu par naudas atgriešanu. Pārdevēju sejas bija manāmi nelaipnas un atkal izskanēja pasakas, ka pagaidiet vēl nedaudz, bet tomēr pēc nedēļu ilgās iesnieguma izskatīšanas laimīgi saņēmām naudu atpakaļ un viens no pārdevējiem atzinās, ka šo gultu vairs neražo un visi stāsti par nākamo nedēļu ir laika vilkšana.Pirms izdomājat pasūtīt mēbeles šajā veikalā-padomājiet, vai ir vērts bendēt savus nervus.

Komentāri (2)
Mārtiņš: Ļoti līdzīga situācijā nonācu kad pasūtīju šajā pašā veiklā stūra dīvānu + 2 krēslus, kādu laiku baroja ar nākamo nedēļu, bet līdz līgumā norādītajam termiņam gan piegādāja, tiesa gan tikai dīvānu + 1 krēslu. Otro nācās gaidīt vēl nedēļu
14/02/2012 17:26
Oskars: Njā, man arī piegāde kavējās vairākus mēnešus pa virsu. Es pacietīgi gaidiju, kā nekā ražošana jau nebija Lv. Beidzot kad piezvanija un noteica vešanas datumu, nosēdēju visu dienu mājās, bet tā arī neatveda. Bet kad atveda, divāns nebija īstajā krāsā, aksesuāri arī nebija pasūtītajā krāsā. Dīvāna kvalitāte bija tāda, kuru labāk daudz nekustināt. Bet summa tādā kā par trim dīvāniem.
07/04/2012 19:42
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: