Miglainas bildes - vai tas ir normāli?
Publicēts 7. februārī, 2009.
Pirms dažiem mēnēšiem iegadājos ELKOR foto veikalā fotoaparātu. Pēc mēnēša saka parādities sliktas bildes (miglainas). Aizvedu uz servisu - neko nekonstatēja, bet mutiski pateica ka vaina ir galvenājam procesoram. Talāk bija teikts, lai es nevedu šo aparātu vairāk pie viņiem, jo viņi to nevar izlabot.

Vel pec 2 mēnešiem fotoaparāts vispār pārtrauca taisīt normālas bildes, katrai bildei kaut kāds defekts. Aizvēdu uz servisu ar lūgumu apmainīt (jo pirms tam uzzināju pats, kas tas ir, un ka ši vaina ir nelabojama). Serviss nedēļu kaut ko darīja pēc tam iedēva slēdzienu ka tas nav defekti. Veikala direktors mutiski pateica ka miglainas foto tas ir normāli.

Iesaku visiem rūpīgi pārdomāt tagad vai vērts pārmaksat ELKORAM tos 25-30% no cenas (tieši uz tik lielām summam internet veikalos ir lētak), par šādu servisu. Līdz šim laikām biju daudz ko pircis ELKORA un arī gadījas lietot servisu, bet tagad laikām krīze ir arī ELKORAM :) Ka saka vienā reklāma: ja nav atšķirības, priekš kam maksāt vairāk.

Komentāri (1)
NighttraiN: Uz "PTAC" ir vienīgais ceļš. No ta ka šeit pieminēs "elkor" četras reizēs fotoaparats labak bldēt nesāks. ;)
07/02/2009 01:07
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: