Neīstais Lady Taxi
Publicēts 31. jūlijā, 2009.
Ar taksometru sanāk reizi pa reizei braukt, bet pēc ilgiem meklējumiem esmu sev atradusi vispiemērotāko - Lady taxi. Nesen man nozaga telefonu un man tālruņa kataloga atmiņā nebija šīs taksometru firmas dispečeru telefona Nr., tāpēc uzzvanīju uz izziņām. Protams, neko ļaunu nenojauzdama izsaucu taksīti, BET...

...... man pakaļ atbrauca kaut kāda melna Škoda, bez takšu nummuriem, bez tās spīdīgās takšu zīmes uz jumta ... Nodomāju, kautkas jauns, uzlīmes arī ne tādas... Iesēdos mašīnā, jo mazums kādas izmaiņas vai jaunas mašīnas. Sāku stāstīt par telefonu un uzjautāju vizītkarti. Cik bija liels mans pārsteigums, ka tā nav tā firma. Sāku jautāt un... sapratu. Krievu tautības sieviete, kas sēdēja pie stūres ( visai nepatīkama persona ar higiēnas problēmām) un brauca visai agresīvā veidā sāka man gānīt īsto Lady taxi. Cik meitenes esot stulbas, cik direktors esot debils, kā viņi tagad parādīsot tām lēdijām. Fuj.

Saprotu ka darbinieki dažādi, bet šitas eksemplārs. Žults lija, apkalpošana attiecīgi nekāda, vadītāja prasta un pats galvenais CENA. Ja esat radis braukt pēc īsto Lady taxi cenām, tad tās noteikti nav īstās...

Krīze dara savu, bet uz vienas firmas sasniegumu (arī kļūdu) bāzes, cik saprotu ir atvērts šis kaktu kantoris. Uzmanieties, tas ir murgs, neuzķeraties uz šī āķa!


Komentāri (16)
Wallaby: Nu nekas nav saprotams - tad tā vadītāja bija no kādas citas firmas? No kādas?
31/07/2009 21:36
Miks: Izskatās, ka izziņu dienests atvēris kreiso takšu firmu ;)
31/07/2009 21:45
Vards: šis jau ir sen zināms buzz: http://www.db.lv/a/2009/04/24/Lady_Taxi_jaaizstav_savs

neuzķeraties!
01/08/2009 09:58
Psyk: Nu un.... Kadēļ tad kāpi šajā taksī ?
02/08/2009 09:34
Mikausis: es arī esmu lady taxi piekritējs, bet ar šādām problēmām neesmu saskāries. šoreiz vaina ir uzziņu dienestā. kurš tad nolaida lažu?
03/08/2009 12:26
kristaps: cik es zinu tur lieta tāda, ka uzziņu diensti vienk paši jauc. Ar tiesas spriedumu šiem krāpniekiem (SIA Lady Taxi) ir aizliegts sniegt taksometru pakalpojumus un izmantot šo vārdu salikumu, bet viņi pārkāpj tagad šos noteikumus un cenšas kko nopelnīt uz cita uzņēmuma rēķina. Ja zvaniet uz uzziņu dienstiem un gribat īsto Lady Taxi, tad sakiet SIA Taxi Nurx! Es domāju, ka šie parazīti tāpat labu galu neņems - karma, mīļie, karma! muahahaaaaa! :D
05/08/2009 11:18
pelikāns: Viss kārtībā,es atradu šo firmu .Izrādās ka tīri sakarīgs uzņēmums tikai nosaukums līdzīgs. Vairāk par viņiem www.ladytaksi.lv
06/08/2009 22:25
Rojs: Kristap padalies kur Tev tāda izsmeļoša informācija par tiesas spriedumiem,par to ko viņi pārkāpj...utt.... Kur tu to visu uzzināji? Es arī gribu visu zināt. Man liekas,ka Tu draudziņ te kādu nomelno.Vai tik Tu pats neesi sacerējis šo augstāk rakstīto murgu par neīsto Lady Taxi?!?
Nesaprotu. Kā var būt īstais Lady Taxi -SIA Taxi Nurx? Kāds sakars vārdu salikumam "Taxi Nurx" ar (lady taxi) grozi gan tā,gan tā nekādu līdzību es te nesaskatu.
P.S.
Paldies Pelikān par noderīgo informāciju:)
07/08/2009 11:15
zuze: Jā, patiešām, es ar netīšām uzrāvos uz tiem neīstajiem. Tie pat nav taksometri, veci autiņi, pat skaitītāja nav.Kautkāds pastulbs cilvēks mēģina kopēt īsto Lady Taxi, kurš jau tirgū darbojas sen. Ar tādiem "biznesmeņiem", kuri paši neko nevar izdomāt labāk nesasaistīties, bet nu tas katra personīgā izvēle
07/08/2009 14:46
Kakis: A. god Rojs. ja kādreiz sanāk redzēt sarkano Lady taxi mašīnu, tad paskaties, kāds firmas nosaukums ir rakstīts Ovālajā uzlīmē uz durvīm. :)
13/08/2009 09:37
ZANE: Ja tā pa godīgo, es arī esmu sarkano Toyotu kliente bet, cik es ar viņām braucu tik reižu arī no vadītājām dzirdu kāds tas šefs ir sūda brālis, kā tās meitenes vergo viņam par 5ls diennaktī un tad man bija arī paveicies izbraukt ar melno škodu pāris reizes, kurās viņas savu šefu cildinot cildina. Kā arī man bija tas prieks izvizināties ar Katju, kurai ir tā sakot hiģiēnas problēmas. Es ar viņu esmu braukusi arī Toyotā. Bet īstenībā, tas jav ir to šefu nolaidība ka pieņem tādas darbā. Man šķiet ka tās Toyotas ilgi neizvilks ar tādu šefa atieksmi. Un ja tā godīgi man ir patīkamāk braukt ar a/m kur nav negatīvisms pret darba devēju, es tad nejūtos parādā kautkādas tējas naudas, jo viņām tāpat ir viss kārtībā.
14/08/2009 02:37
Setra: A.god Kaki!
Ja es uzlīmēšu uz durvīm ZATLERS tad es būšu valsts prezidents?!? Haaaaa...:)))))
14/08/2009 20:56
es: starp citu - caur 1188 prasīju, lai savieno ar Lady laxi - un savienoja ar kautkādu misktisku būtni un atbrauca iepriekš minētā melnā škoda... -sveists.. takšto uzmanieties no takš pasutīšanas caur 1188
21/08/2009 15:30
viņš-kāpostiņš: Jap, tagad paldies dievam no uzziņu dienestiem ir izņemts tas viltus lady taxi pakaļdarinājums. Es vienreiz ar uzrāvos - nu neko braucu ar, jo nebija laika gaidīt, bet nu apkalpošanas kultūra nekāda, mašīnas nemarķētas, šofere tāda nošļukusi. Drausmīgi. Tas ir līdzīgi, kā ar visiem citiem krāpniekiem, piemēram, cin nav dzirdēts par tūrfirmām, kas paņem naudu un pazūd. Šitie viltus Lady Taxi ir kkas līdzīgs, izmanto citu slavu, lai nopelnītu. Un, ja sataisītu kādus podus, tad veltu vainu uz īsto Lady Taxi. Tauta esiet modri!
29/08/2009 14:00
Jurijs: Rojs, tu vispār zini ar ko zīmols atšķiras no firmas nosaukuma? SIA Taxi Nurx ir firmas nosaukums ar kuru šīs uzņēmums ir piereģistrēts Uzņēmumu Reģistrā. Bet zīmols (jeb "brends") tas ir tas ko pazīst klienti.

Vēl daži piemēri: Ir veikali "RD Elektroniks" bet firmas nosaukums ir SIA Kord.
Ir zīmols "Hesburger" bet katrs viņu "restorāns" ir atsevišķs SIA.
09/09/2009 09:10
FIX: Viss ir pareizi,bet lai zīmols vai (brends) būtu minētā uzņēmuma īpašums,tas jāreģistrē vai jāpatentē,kas dotajā situācijā noteikti nebija izdarīts,un ja runā par vārda salikumu LADY TAXI tad to cik man liekas nemaz nevarētu patentēt,jo LADY TAXI ir visā pasaulē,vai vismaz katrā lielākaja pilsētā un tam piemīt informatīvs raksturs.Cita lieta,ja patentētu šo pašu lady taxi ar kādu klāt pieliktu figūru vai zīmi vai bildi,tad tas būtu savādāk,bet rodas jautājums,vai tiešām kāds būtu gatavs uz tādu logo pretendēt...! Tad gan varētu rasties jautājums vai cilvēkam ir viss kartība ar galvu.
Palasot šo sūdzibu nāk smiekli,jo skaidri ir lasāms,kā SIA "TAXI NURX" vai īstie lady taxi kā te tiek dēvēts cenšas dažādiem vārdiem nomelnot otru uzņēmumu,vai vienkaršāk sakot paši atzinuši savu kļūdu un nevar ar to samierinaties, kā arī nezin ko iesākt ar konkurentu,atliek vienīgi izdomat pasaciņu cik viņi ir slikti un riebīgi:)
Ko lai saka.... veiksmi:)
09/09/2009 15:25
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: