Nepatīkams iespaids par Fontaine Royal
Publicēts 11. aprīlī, 2013.
Fontaine Royal viesnīcas īpašniekiem vajadzētu stipri piedomāt pie atmosfēras kāda tur tiek radīta smēķētāju dēļ.

Mēs ar ģimeni esam jelgavnieki, nolēmām savu 8. kāzu jubileju nosvinēt Liepājā. Tā kā pati biju 8. grūtniecības mēnesī, ņēmām līdzi arī dēliņu. Noskatījām ģimenes numuriņu šajā viesnīcā kur pārnakšņot.

  

Ieradāmies viesnīcā, piereģistrējāmies un kopā ar atslēgām iedeva tv pulti. Tas tā dīvaini likās, nu neko. Paši sameklējām numuriņu un iekārtojāmies. Numuriņš bija diezgan netīrs, palodzes noputējušas un pats numurs nemājīgi auksts. Vannas istabā bija nepatīkams aromāts, un arī tur bija ļoti auksti. Tā kā mums bija līdzi dēliņš, ņēmām numuriņu ar Tv. Diemžēl televizors neko nerādīja, bija tikai liela šņākoņa. 

Pats nepatīkamākais bija tas ka no rīta pieceļoties, bija tāda sajūta it kā pamostamies pelnu traukā. Tad nu likās ļoti dīvaini, ierīkot ģimenes numuriņu pīpētāju zonā. Vai nu tad jāpievērš lielāka uzmanība ventilācijai. Un nakts tika aizvadīta tādā kā koju variantā. Durvīm skaņas izolācija nekāda. Naktī jaunieši uzdzīvoja smēķēdami koridorā, bļaustoties un neadekvāti uzvedoties. Bija tāda sajūta ka tas vis norisinās tepat pie mūsu gultas. Ar ļoti nepatīkamām emocijām pametām šo viesnīcu. Un diez vai kādreiz būs vēlme tur atgriezties.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: