New Italy service - gribu brīdināt meitenes, kas saskarsies ar šo firmu
Publicēts 25. jūnijā, 2009.
Šīs jaunizveidotās firmas vadītājs ir itālis, musu valodu nezin, kas jau vairākus gadus ir dzīvojis Latvijā, iepriekšējā biznesā apsūdzēts par vairāku veidu krāpniecību.Tagad viņš ir izdomājis pelnīt uz mūsu meitenēm.

Sludinājumos viņi piedāvā meitenēm kļūt par profesionālām modelēm un strādāt dažādu valstu tv-shovos, zhurnalos, reklāmā un disko-klubos. Isteniba, kas pēctam tika uzzināts, viņi plāno sadarboties tikai ar Italiju. Citos sludinājumos, tā pati firma, meklē jaunas, tievas un smukas meitenes darbā par masierēm..Par kādām masierēm protams visiem ir skaidrs.

Runājot par modeļu biznesu.. Jums prasīs samaksāt 100ls lai uztaisītu portfolio ar bildēm un video. Domājiet paši..jauna firma, bez nekādas pieredzes šajā sfēra, vēlas izvilināt naudu no jaunām meitenēm un sola kļūt par profesionālām modelēm??!?!? Smiekligi! Dievs zin ar kādu darbu Jūs tur piespiedīs nodarboties. Par algu runājot viņi neko nevar atbildēt, jo paši nezin cik no tā visa varēs nopelnīt.

Es no sirds neiesaku iesaistīties ar šo firmu, ja vien Jūs nevēlaties nodarboties ar intīmpakalpoju sniegšanu. Vispār man ir bails par Latvijas meitenēm, jo tagad krīzes laikā meitenes ir izmisušas meklējot darbu un var iekrist tādās lamatās.Tiek piedāvāta liela alga, bet kas tieši būs jādara viņi slēps līdz pēdējam!!


Komentāri (2)
SIA "New Italy Service": Pēc 2009. gada, 25. Jūnijā, www.buzz.mix.lv Autora apgalvojuma izlasīšanas, mēs vēlamies informēt, ka viss autora uzrakstītais ir uzskatāms par meliem un neslavas celšanu. Tā ir kļūda domāt ka fakts par meliem un neslavas celšanu var palikt nesodāms un Autors nav atbildīgs par to. Mēs nekavējoties informējam dienestus un advokātu par personu, kas sniegusi nepareizu informāciju un kaitē firmas slavai, lai sāktu procedūru pret apgalvojuma Autoru. Kriminālpolicija nekavējoties tiks informēta par tuvākajiem apgalvojumiem.

SIA “New Italy Service” administrācija


After we have read the statement of the Autor, posted on 25th of June, 2009, on www.buzz.mix.lv we want to inform that all the Author wrote is absolute lie and defamation. It is mistake to believe that fact of lie and defamation can stay without punishment and the Author has no responsibility for that.
We have immediately informed the authorities and lawyer about the person that gave incorrect information and harms our company's reputation for starting procedure against the Autor of the statement. In the future criminal police will be immediately informed about all subsequent posts.

Administration of “New Italy Service”


После прочтения утверждения Автора от 25 Июня 2009 года, www.buzz.mix.lv, мы хотим сообщить, что всё, что написал Автор, является абсолютной ложью и клеветой. Это ошибка полагать, что факт ложи и клеветы может остаться безнаказаным и Автор не несёт за ето ответственности. Мы немедленно сообщили властям и адвокату о персоне, которая дала ложную информацию вредит репутации нашей компании, что бы начать процедуру против Автора утверждения. В будущем криминальная полиция будет немедлено проинформирована о последующих утверждениях.

Администрация “New Italy Service”
01/07/2009 17:05
Anna: Hm... Kapēc gan kriminālpolicija nepārbauda pašu SIA “New Italy Service”... Es teiktu, pat ļoti aizdomīgs viss šīs pasākums. Kriminālpolicija?!... Kas tas par stulbībām?!
14/07/2009 19:40
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: