NS King - slikta kvalitāte
Publicēts 29. martā, 2010.
Kā jau apstiprinājies laikam NS king apavi nav īpaši labi kvalitātes ziņā.

  

Nesesn iegādājos kurpes, kuras pēc pirmās uzvilkšanas reizes jau ir prakstiski nelietojamas. Griezos veikalā ,lai samainītu, bet nu protams atbilde bija , ka tā ir mana vaina un līdz ar to nekādu rezultātu. Tad nu, protams, vairāk kurpes šajā veikalā neiegādāšos kā arī diez vai varētu ieteikt to citiem darīt.


Komentāri (8)
liene: kā par nelaimi šogad nopirku 2 zābaku pārus šajā veikalā, abi ir vienkārši izsviežami - atlīmējusies zole, sānos pārplīsusi gumija...zābaku summa bija 39 un 54 Ls ... kvalitāte ir zem tirgus līmeņa. Kad atgriezu apavus veikalā, atnāca vēstule, ka defekti radušies nepareizas valkāšanas rezultātā, ja vēlos tad var veikt ekspertīzi un ja tiešām vainīga būšu es tad jāatmaksā man izdevumu apm. 30 Ls ! Protams, NS King piedāvā apavus salīmēt, bet pēc pāris uzvilkšanas reizēm kājas slapjas! Tā ka neiesaku nevienam, kas vēl nav iegrābies ar šo veikalu, pirkt tur apavus !! Palasiet cik daudz sūdzību ir par NS King kvalitāti!
30/03/2010 14:05
Agnese: Iegādājos šajā veikalā ziemas apavus, bet nepagāja 2 mēneši, kad apaviem atlīmējusies zole un atgājusi šuve :/ Aiznesu uz veiklu, lai apmaina, bet pagaidām teica, ka jāgaida 10 dienas. Pagaidīsim un redzēsim, kā tas viss beigsies, bet netaisos tā pat šo lietu izbeigt visdrīzāk panākšu savu!!! Šī bija pirmā un pēdējā reize, kad pirku šajā lētajā Ķīnas bodē ar baigākajiem uz cenojumiem veikalā apavus, kuri ir ievesti no lētā Ķīnas gala :( Tauta uzmanieties no veikala NS KING šis veikals īstenībā tirgo ļoti nekvalitatīvus apavus, kuri ir ievesti no Ķīnas un nopirkti par ļoti zemām cenām, jo kvalitāte ir viss sliktākā un CENAS veikalā ir ļoti augstas.
11/04/2010 01:37
serhio: 2009. gada 1.marta nopirku ziemas zabakus NS King veikala t/c Spice, saku apavus valkat decembri lidz februara sakumam konstateju ka apaviem ir abiem atlimejusies zole, ka ari vienam zabakam pa suvem ataisijas un nelieli ieplesumi zolei. Aiznesu viniem 9.februari 2010gada uz veikalu ziemas zabakus paradit, un uzrakstiju pieteikuma vestuli uz apmainu, tad sanemu vestuli no NS KING ka konkreretajiem apaviem ir maznozimigs mehanisks defekts, kas radies valkasanas rezultata, un piedava veikt remontu, un ja piekritat remontam tad jazvana.
Sanemot vestuli uzreiz nolemu viniem piezvanit un pieteikt savus ziemas zabakus remontam, zvaniju vairakas dienas pa noradito kontaktalruni, bet nekadi nevareju sazvanit NS KING veikalu t/c Spice, tad atrodot caur internetu citu numuru NS KING veikala, es sazvanijos un man pateica ka veikalas t/c Spice ir slegts uz rekonstrukciju, bet vestule man par to nekas nav teiks, tad nogaidiju menesi kad veikals ataisijas pec rekonstrukcijas un kamer saremonteja zabakus biju spiests gaidit zabakus veselu menesi.
Nepagaja 2nedelas pec remonta konstateju ka zole tajas vietas kur tika limets atlimejas abiem zabakiem, aiznesot 31.marta 2010 gada uz veikalu NS KING t/c Spice, uzrakstiju vel vienu pieprasijuma vestuli, tad pec 10 dienam atanaca atbilde ka nolema atteikt Jusu prasibai, jo uzskatam, ka dotajiem apaviem nav razosanas defekta.
Pec pateretaja tiesibas garantija ir 2 gadi, si zabaki tika valkati 3 menesi un atkartoti limejoti nav lietojami!
Jo esmu vilies NS KING veikala attieksme!
15/04/2010 11:17
Juris: Arī es varu par NS King apaviem teikt to pašu- vissliktāko. Apaviem plīst nost zole pat staigājot tikai pa telpām (jau pēc 2 nedēļām). Aizgāju uz veikalu, atradu tādus pat apavus un pārliecinājos, ka arī tiem zole plīst nost tikai nedaudz paplēšot, tātad visa partija ir BRĀĶIS. Gribēju saņemt atpakaļ naudu, piedāvāja tikai remontēt, jo, redz', ja pilnībā plīst nost zole, tas ir maznozīmīgs mehānisks defekts, kas radies valkāšanas rezultātā (tā rakstījusi man atsūtītajā ierakstītajā vēstulē NS King Pārdošanas vadītāja Marita Kivleniece). Sanāk tā, ka NS King tirgotos apavus pēc nopirkšanas jāglabā skapī, tad neradīsies maznozīmīgi defekti, kā zoles atdalīšanās no apaviem. TIKAI NEMĒĢINIET TOS VALKĀT!!!
Tātad naudu atpakaļ nedod, var tikai remontēt. Un zināms, kāds būs šis remonts...
Ja nevēlaties problēmas ar apaviem, metiet līkumu šiem veikaliem. Tur tirgo NEKVALITATĪVUS apavus.
P.S. Šie ir jau trešie NS King apavi, ar kuriem mūsu ģimene ir "iepirkusies".
30/04/2010 16:11
Regulārs pircējs: Es jau ļot atvainjos, bet vaig mācēt staigāt ar kurpem un velkāt zābakus. domāju, ka jums visiem ir bijušas problēmas 2 menesu laika tikai tāpēc ka pilnīgi katru dienu staiga ar šiem apaviem un tos nekopj.
29/05/2010 20:53
Regulārajam Pircējam: Pēdējais komentārs ir tik caurspīdīgs!
No sirds piekrītu komentētājiem par kvalitāti, pati nesen iegrābos un nekad vairs tur apavus neiegādāšos...
18/10/2010 20:33
hmmm: Ir tā, ka ja no iegādāšanas brīža pussgada laikā tev ir tiesības saņemt atpakaļ naudu vai veikt maiņu. Pēc pussgada ir tiesības veikt tikai maiņu.peec gada tikai atmaksāts garantijas remonts. Ja klients atnāk uz veikalu ar apaviem kuriem ir bojājums,viņš raksta iesniegumu un šajās 10dienas ko klients gaida. Vadībai ir jānes apavs pie neatkarīgā eksperta kas nosaka vai tas ir ražošanas defekts vai klienta vaina un bieži vien izrādās ka tas ir ražošanas defekts pat ja ir atlīmējusies vaļā zole. Tāpēc iesaku nepadoties un iet pašiem pie šī eksperta ar saviem apaviem (iespējams ka šī veikala vadība nemaz nav tur griezusies bet paši izdomaajusi tikai tekstinju ko aizsuutiit klientam). Un izmaksas nav 30ls ir no 2-10ls ja nemaldos....
15/02/2011 10:49
Gumijas zābaki: Personīgi man nekādu problēmu ar šo veikalu nav bijusi.
04/03/2012 02:38
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: