NS Kings viltīgā tirdzniecības politika
Publicēts 11. jūlijā, 2011.
Pirms neilga laika nopirku kedas/tenisčības, līdz sāka līmēties vaļā visi sāni, zole un odere (gribu norādīt, ka ar kedām un līdzīgām čībām staigāju diezgan regulāri un zinu, ka šāda lieta nav ikdienišķa parādība), protams, nesu atpakaļ uz veikalu un pat norādīju, ka esmu ar mieru samainīt pret tādām pašām jaunām. Bet kā jau visi saņēmu atteikumu.

 

Jau iepriekš biju dzirdējusi, ka tā ir normāla šī veikala prakse, jautāju pārdevējai, vai viņi vispār kādam maina apavus vai atgriež naudu? Un man par pārsteigumu, pārdevēja neminstinoties noteica, ka tie ir ārkārtīgi reti izņēmumi, ka principā, nevienam!!!

Gribu visus iedrošināt nest pašiem uz ekspertīzi apavus, nebaidieties, tā ir šī veikala politika visiem atteikt. Arī es esmu gatava savus apavus nest, un esmu pārliecināta, ka veikalam nāksies atgriezt arī manus iztērētos ekspertīzes izdevumus.

Šajā veikalā iepirkos diezgan bieži un un līdz šim notikumam nekad nav bijušas problēmas ar apaviem, bet nu tagad gan man zudusi vēlme tur iepirkties...


Komentāri (3)
Zandis: Šokējoši!
11/07/2011 12:34
droshais: Man vasaras čībām pārlūza zole. Čības maksāja 15 lati ekspertīze 28, tā kā nebija ilūziju, ka atmaksās ekspertīzes izdevumus, čeku sadedzināju, nolamājos un nosolījos nekad tur neiepirkties, ko arī pildīšu.
Neiesaku tur, tajā sūda bodē, normāliem cilvēkiem iepirkties.
Šie apčakarēšanas kingi ņem savus apavus no tām pašām bāzēm, kur centrāltirgus krutie pārdevēji, tikai tā atšķirība, ka NSieši uzliek cenu dubultā.
Par ko? par veikala īri? par bezkaunību? vai ar alkām pēc fantastiskas peļņas?
11/07/2011 22:19
Martins: "ns king" apavu veikala galvenā priekšrocība ir tā, ka šeit vienkopus ir savākti visi pasaules sūdīgākie apavi.
12/07/2011 08:16
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: