Paldies Dievam, piektdiena ir klāt - apkalpošana
Publicēts 20. februārī, 2010.
Slavena vieta ar atpazīstamu īpašnieku Bikšus kungu. Pasūtīju gulaša zupu, maizīti un kafiju. Maza, gaiša oficiante atnesa kafiju un uzreiz zupu. Es jautāju, kāpēc kafiju atnes pirms zupas?

  

Viņa atbild, ka es neesmu prasījis pēc zupas. Es domāju, ka tieši otrādi, ja neprasiju kafiju pirms tad loģiski, ka kafiju nes beigās. Uz ko meitene nomurmina zem deguna, ka esmu atnācis kasīties un neko nesaprotu.  

Pie zupas maizes groziņā sviestiņš ar zaļumiem. Pēc krāsas jau man izskatījās, ka labu laiku stāvējis leduskapī. Pagaršoju pa tiešām (s duškom) pasaucu to pašu daiļo oficianti un palūdzu nomainīt. Uz ko saņēmu asu atbildi, ka ja negaršo - neēdiet. Uzstāju lai samaina. Aiznesa un nelikās ne zinis. Kad pēc laiciņa pajautāju, kur ir sviests. Atbildēja apm., tā: Jūs taču vecu negribiet, bet cita mums nav.  

Nu rūgtums palika no šī iestādījuma. Jo cenu līmenis prasa arī servisa līmeni.


Komentāri (3)
Pirmais: Tapec, jau ari grib pardot to restoranu par miljonu, ka neprot stradat.
20/02/2010 23:45
Chirix: Eu tirliņ! Labāk ceri, ka nemūžam neuzrausies uz šāda bārmeņa:
http://www.youtube.com/watch?v=yFzEEiV6yfY&feature=PlayList&p=079B02AFD806DC94&index=5

Kafija pirms zupas tad tev liksies tikai ziediņi :)
22/02/2010 10:03
mjā: Ah tu esi tas losis, kurš staigā pa ēstuvēm un visus noliek, lai tik nebūtu jāatstāj viesmīlēm dzeramnauda. Zinu es tādus-hrenovs sviesta pazinējs. Neviens pavārs nekad neiedotu vecu sviestu, vienīgais, ja zinātu, ka tas ir tieši priekš TEVĪM. Mājās ēd tirgus cīsiņus, bet pa krogiem staigā un tēlo baigo GURMANI.
27/02/2010 22:22
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: