Par viesu namu ''Senliepāja''
Publicēts 13. jūlijā, 2009.
Mīļa latvju tauta, ja nu jums kādreiz nākas apmesties kaut kur Liepājā, nedariet to ieprieksminētajā iestādijumā. Tas ir vāks, kas tur darās!

Gribējām pieteikt rezervāciju caur telefonu, kas tā ari neizdevās, jo norāditais parastais telefons neatbildēja. Kad tur ieradamies (26.06.2009 ap plkst. 20.00), durvju stiklu rotāja uzraksts, kas knapi bija izlasāms, jo saulē bija izbalējis, turklāt teksts, kas bija rakstīts angļu valodā manī izraisīja lielus smieklus. Te uzreiz var saprast, ka cilvēkam, kas to rakstījis, ir lielas problēmas ar valodu zināšanām. Mani jau tas darīja bažīgu...Iekšaa ta arī netikām, jo norādītais numurs izrādijās atslēgts.

Bijam jau iepriekš šo vietu apmeklējusi, ja nemaldos šā gada, aprilī. Mūs apkalpoja ļoti pretīmnakoša meitene, kas pat mums paradija ceļu līdz olimpiskajai sporta hallei. Nu, cepuri nost! Kas pa šo laiku varētu būt mainījies? Stradājošais personāls?


Komentāri (2)
Nu, nu: Mīļā tauta, nāciet taču vienreiz pie prāta! Šādi izplatīti paziņojumi cilvēkiem šajos ekonomiskajos apstākļos var izraisīt bankrotu un viena cilvēka dēļ, daudzi citi, kas tur strādā var nonākt uz ielas! Esmu lasījusi līdzīgus komentārus un godīgi sakot, bail domāt, ka kādam ar visu šito "viena cilvēka viedokli un neapmierinātību" tagad būs jācīnās...
13/07/2009 10:05
Vilis: Nesaprotu, ko ta tu spēries uz turieni, ja nevarēji sazvanīties vai kā citādi sazināties?
13/07/2009 16:09
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: