Privātā pirmskolas izglītības iestāde "ZELTA RASA" rupji pārkāpj veselības drošības noteikumus
Publicēts 31. oktobrī, 2011.
Es savu mazo vedu uz Privāto pirmskolas izglītības iestādi "ZELTA RASA" Mārupē, Lielā ielā. Un šorīt nejauši dzirdēju audzinātāju sarunu, par to, ka vienā no grupiņām šorīt atkal atvesta meitene, ar stipru vemšanu un caureju, viņas apsprieda, ka tas ir Rotavīruss, bet kā tad ar apkārtējiem? Kā es varu būt droša, ka mans bērns nesaslims? Viena no audzinātājām vēl iesmējās - "Nu nekas mazāk bērnu - mazāk darba!"

Sakiet lūdzu, kā tā var? Es esmu šokēta par mazajiem! Vai tiešām viņiem nerūp pārējo bērnu veselība?

Audzinātājām nav speciālās izglītības, viena auklīte ir pa 2 - 3 grupiņām un strādā katru darba dienu pa 12 h. Vai tas ir normāli? Ieejot grupiņā var redzēt, ka grīda ir netīra, podiņi netiek dezinficēti, jau iepriekš kādā vecāku sapulcē manīju, uzliek vienu bērnu pačurāt, tūlīt pat otru, ne podiņu izlej, ne noslauka... mantas netiek dezinficētas, skapīši noputējuši.

Uz bērniem bieži vien var dzirdēt kā bļauj audzinātajas, tas ir trakums. Lūdzu, bērnu veselības vārdā, izskatiet un pārbaudiet šo bērnudārzu. Es uztraucot gan par savu, gan par citiem mazajiem.

Rakstīju uz veselības ministriju, bet tur nezin kāpēc sadaļā "raksti veselības ministrijai" nevarēju neko nosūtīt, jo visu laiku bija kaut kas nepareizi.

Tāpat viena no auklītēm stāstīja, ka viņas pat tur algas nesaņem un līgumu nedod vadība. Sakiet, kam lai uzticās, ja pat bērnudārzos tāda netaisnība?

Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: