Prostitūtu un prostitūtu meklētāju portāls
Publicēts 23. aprīlī, 2009.
Sveiki! Tā kā esmu brīva, neprecējusies, simpātiska sieviete, nolēmu izmēgināt laimi oho portālā.Zināju, ka ja ne iepazīšanās dēļ, tad līdzīgi kā draugiem.lv šeit ir interešu grupas un cita veida izklaides iespējas.Pēc dabas esmu ļoti nopietna, alkoholu, cigaretes nelietoju, uz nakts klubiem nevelk, ar izskatu viss ok.Es gribēju teikt, ka es neizskatos pēc ielas meitas.

Tā kā slēpt man nav ko, pieregistrējoties es vēl atklāti uzrādīju savu vārdu, uzvārdu, ievietoju savu foto, kurā ir redzama mana seja līdz pleciem, nekas vairāk.Apskatot oho pirmo lapu var redzēt daudz normālu foto.Nospriedu, kāpēc gan man nepamēgināt?

Tam visam sekoja kaudze vēstuļu, dažādu-ar foto un.Visvairāk bija precētu vīriešu vecumā no 41 līdz 49, labi nomaskējušies kungi.Attieksme vēstulēs bija drausmīga, bez maz vai braucam, viss notiksies! Nu to visu sīki te nemaz neizstāstīt, ceru jūs saprotiet.Tam visam sekoja publiskais jautājums par seksu bez mīlestības, uz ko es atbildēju noliedzoši. It kā taču normālam cilvēkam ar neapbruņotu aci skaidrs, ka ne uz to adresātu tēmē.Jau pēc pāris dienām es ar rūgtumu izdzēsu savas bildes, sajūta kaut kāda netīra patiesībā.Tad viens kungs, kurš arī mērķtiecīgi bija tēmējis sākumā ar mani uz randiņu, man atklāti pastāstīja, ka šeit strādā maukas jeb modernāk sakot-prostitūtas.Un jo tālāk, jo trakāk būšot, tā ka pieklājīgām sievietēm nemaz neiesaka šeit publicēties.Un ka viņš sākumā arī nav zinājis, ievietojis savu foto atklātā veidā, sekojušas daudzas vēstules no sievietēm ar piedāvājumiem satikties.Bez jebkādas sarakstes devies uz randiņu ar vienu, tad ticis šokēts, jo viss notiksies, vajagot tikai 20Ls.

Padalījos pieredzē.Mani interesē kā oho ir klājies citiem.Kaut kā neticās man, ka visiem tā.Es skatos uz citām bildēm un domāju, interesanti, ir vai nav prostitūta? Murgs.Brrr...:(


Komentāri (6)
Savanna: Nu nav tā, nav.
Man ir tur bildes un ir arī pilnā augumā (laikam). Ieeju tur pareti, bet pa 5 gadu būšanu portālā, man laikam ir bijuši 10 seksa piedāvājumi, uz tiem pat neesmu atbildējusi. Pārējos interesē komunikācija, iepazīšanās utt. Esmu tur iepazinusi daudzus interesantus cilvēkus. Tur ir arī manas paziņas, kas arīdzan nenodarbojas ar sevis pārdošanu.

Tā, ka ... kļūdies.
24/04/2009 14:06
deni2s: Varbūt tu tikai domā, ka neizskaties pēc prostitūtas? Daļa no viņām izskatās pat ļoti labi, tāpēc neuztver to kā pazemojumu ;)
24/04/2009 23:37
Džerijs Šterns: Viss atkarīgs no paša attieksmes - ir cilvēki, kas vienmēr un visur virtuāli uzraujas uz tādiem gadījumiem, un ir tādi, kuri eksistē bez stresa ;)
29/04/2009 12:22
edgar39: хочу познакомитса,а там видно будет.
24/07/2009 12:05
Džeina: tieši tā - viss ir atkarīgs no konkrēta cilvēka un no tavām vēlmēm. Ja gribi nopietnās attiecības - arī tās var tur atrast. Zinu dažus pārus, kuri pirms kāda laika iepazinās tieši oho.lv, un tagad dzīvo kopā un domā par kāzām.
Ja tevi aizskar vēstules ar seksa piedāvājumiem - ignorē tās!
25/11/2009 19:20
anna: piedavaju darbu simpatiskam meitenem no 18 - 27 gadus jaunam, oficiali ar visiem papiriem un darba atlaujam.
Darbs atrodas berlinee, celjsh, eshana un dzivoshana ir apmaksats.
zvaniet vai rakstiet e- mail´us. anniite@mail.com vai 004917624944988
14/01/2010 19:54
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: