Restorāns Kabuki - zaudēta kvalitāte, apkalpošana
Publicēts 12. oktobrī, 2011.
Vēlos dalīties ar savu sašutumu par ēstuves Kabuki pakalpojuma kvalitāti un darbinieku attieksmi. Atzīšos, ka esmu liela suši mīļotāja un arī 11.10.11. biju nolēmusi ar draudzenēm pamieloties. Lai arī jau bija dzirdētas negatīvas atsauksmes par Kabuki Tērbatas ielā 46 (ieeja no Martas ielas), tomēr izlēmām par labu šai ēstuvei.

 

Tā kā šajā dienā bija spēkā akcija visam 50% atlaide, tad ēstuvi gāza riņķī cilvēki. Man bija tik žēl to cilvēku, kas pat stāvēja uz ielas...man tik ļoti viņiem gribējās pateikt - "mīļie, izvēlaties citu ēstuvi!!!", bet nu ko nu vairs!

Rezumējot negatīvo, kas tika pieredzēts tajā vakarā, - ar draudzeni pasūtījām vienādus suši, pilnīgi visi atzina, ka tie ir divi dažādi suši, bet manējos laikam taisot pavāram kaut kas ar acumēru bija sagājis greizi, kā arī - laikam arī pēdējā majonēze tika izķeksēta no burkas..tās bija ļoti maz, lai neteiktu, ka vispār nebija. Kad jautāju apkalpotājai vai viņai neliekās, ka mani un draudzenes ir divi pilnīgi dažādi suši - saņēmu krievu valodā atbildi, ka "tie ir divi vienādi suši, draudzenei ir tikai lielāki". Pieņēmu, ka nevar uztaisīt divus vienādus suši, kad jautāju, ka man nav sušiem pielikta majonēze, saņēmu atkal atbildi krievu valodā "ir gan, vai gribot, lai attin vaļā tos".

Papildus sacītajām, apkalpotāja savu garo, melno, mākslīgo, spico nagu iebāza manos suši. Kad jautāju apkalpotājai, lai ar manīm runā latviešu valodā, jo es krievu valodu nesaprotu, saņēmu, protams, atbildi krievu valodā, ka viņa nevarot man latviešu valodā izskaidrot.

Piebildīšu, ka pēc mūsu komunikācijas ar konkrēto apkalpotāju, varēja manīt, ka tas ir pārrunāts ar pārējām apkalpotājām, jo visu vakaru tika smīkņāts un ķiķināts. Vakars ar to visu bija sabojāts!

Tiešām žēl, ka kādreiz mana mīļā Kabuki ēstuve ir zaudējusi savu kādreizējo līmeni.To varētu arī teikt par Kabuki Jūrmalā, Jomas ielā 61. Kādreiz mums tik ļoti tur patika pasēdēt un pamieloties ar suši, bet jau otro vasaru pēc kārtas ir ļoti nepatīkami, - apkārt valda netīrība, galdi nolieti un salvetes pa zemi mētājas. Skumīgi!

Jautājums - vai ir iespējams atjaunot kādreiz mīļās ēstuves kvalitāti?


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: