Rīgas ziepju fabrika - neprofesionāls personāls
Publicēts 3. augustā, 2011.
Pirms izkratīt sirdi, palasīju līdzīga tipa sūdzības par "Stenderu". Laikam pēdējā laika tendence pat šādās, it kā zolīdās vietiņās - pārdevēja pielīp klāt kā muša jau kopš pirmā soļa speršanas pār slieksni.

 

Konkrēti runāju par Galleria Riga "Rīgas ziepju fabrika" veikalu. Pārdevēja gados, acīmredzami neprot apkalpošanas kultūru, izskats diezgan nepieņemams, negribas arī būt neiejūtīgai, bet, ja kājas ir kaut kādā veidā slimas, milzīgas problēmas ar ādu, tad var taču darbā uzvilkt arī bikses vai garākus svārkus.

"Palīdzēt?" skan jautājums tieši sejā, kad starp mani un pārdevēju palikuši vairs tik kādi 10 centimetri, ka pati nevaru paņemt burbuļbumbu un paošņāt, bet degunā tiek iebāzta pārdevējas rokā turēta bumbiņa. Uz atbildi, paldies, es pati kaut kā.. paskatīšos, padomāšu.. nekādas reakcijas. Beigās ātri, ātri izvēlējos jau zināmu preci, nopirku, lai tieku no turienes ārā, saglabājot savu pieklājību. Katrā ziņā veikalam būtu vērts pieņemt mazliet profesionālāku personālu vai arī rūpīgāk to apmācīt, jo šī sieviete būtu par uzbāzīgu pat centrāltirgū.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: