Salons Anita - es esmu šokā!
Publicēts 8. augustā, 2009.
Parasti sadi savu viedokli neizsaku, bet soreiz es esmu soka!!

Aizgaju uz konsultaciju pie "slavenas" arstes Anitas Kaneles, vienigais ko vina man pateica ejam uz akupunkturu neviens man neko nepaskaidroja - cik par to jamaksa kas ka notiek un vai es vispar velos iet uz so proceduru!!

Beigas samaksaju 49,5 ls, bet nacu uz konsultaciju kura maksa 20 ls,izradas ka ta tomer maksa 25 ls un plus vel tas adatas. Man jau bija sarakstits, ka janak uz 10 x akupunkturu un vel kadam 15 masazam, kuru kopsumma man butu 650 ls!!!! Ja un vel tad ta Anita iesauca mani sava kabineta un pateica ka man jaievero dieta, kaut gan pati ir 3 reizes par mani lielaka :D

Tas jau bija smiekligi, ta ari gribejas paprasit vai dietas rezutats ir palikt tadai ka vina?!


Komentāri (11)
Aina: Ar mani ari vina ta izdarija - ejam uz akupunkturu, tad vislabak vares pec tam redzet kadas jums kaites, no Jums 50 lati, dzeriet vairak zalo teju un uz redzesanos.
09/08/2009 16:19
Armands: Jā, un es vēl ieteiktu mazāk stresot. Nopietni. Šoreiz padoms par brīvu. ;)
11/08/2009 00:07
jūlija: Interesantas atsauksmes! Kā ar varu var ielikt adatas? Vai kāds spieda maksāt. mans vīrs bija uz konsultāciju, kas ilga stundu un samaksāja 20 LVL. Tika nosūtīts vēl papildus uz pārbaudēm un analīzēm uz stacionāru.
nekas mūsu dienās nav par velti. Arīs slimnīcās jāmaksā.
08/11/2009 21:21
Gints: Mana kolēģe A.Kanele viennozīmīgi ir spēcīga un harismātiska personība ar plašu zināšanu apjomu. Visu, ko viņa dara tas ir profesionāli un no sirds. Diemžēl pelēkā cilvēku masa spēcīgas personības nemīl. Interenets ir laba vide nesodītiem nopulgot cilvēkus.
Visi pacienti, ko esam sūtījuši uz salonu Anita ir apmierināti un atguvuši veselību. Tāpat visiem klientiem, kas sūtīti no Anitas pie mums uz pārbaudēm ir apstiprinājušās viņas uzstādītās diagnozes. Ja kādam personisks naids uz Anitu, tad vajag to kārtot personiski nevis aprunāt labu speciālistu internetā.
Par velti nekur pasaulē nekonsultē, nemasē un neārstē. Ja nepatīk cenas, tad vajag meklēt sev citas alternatīvas.
17/11/2009 09:49
Sarmīte: Mans dēls līdz deviņu gadu vecumam čurāja gultā. Visas analīzes bija labas, bet viņš četru gadu vecumā bija nobijies no tumsas. Izlasīju par Anitu un atradu 1188 viņas atrašanos vietu. Pēc 3 sensiem punktu masāžas, psihoterapijas mans dēls pārstāja to darīt. Paldies salonam, masierim Vladimiram un Anitai.
Man kauns lasīt, ko šeit raksta cilvēki par "šarmu"", dvieļiem u.c. lietām. Man kauns, kā mātei, kas meklējusi palīdzību un to saņēmusi. Cik zemisli var būt nekopetenti darbinieki un cilvēki kam šāda veida salons, un Anita nepatīk personīgi. Šie cilvēki nav sastapušies ar patiesām problēmām. Vien savu nepatiku pauž vien tukšā un nepamatotās ambicijās. Kauns!!!
Paldies. Vienmēr jūs pieminu ar labu vārdu.
22/11/2009 21:08
llze: Gribu paust savu viedoli, jo esmu žurnāliste.
Apkpojot rakstus internetā un 40 intervijas, ko sniegusi salona vadītāja, TV raidījumus 15, kur viņa piedalījās, izlasot atsauksmes nolēmu šo salonu apmeklēt.Mani sagaidīja lapina un vizuāli pievilcīga sekretāre, dega svece un gaisā bija jūtama vīraka smarža. Salonā vadītāja mani sagaidīja ar smaidu. Pēc 40 minūšu sarunas, sapratu vienu - ka salons ar tā speciālistiem zina ko dara, ka atveseļošanās ir salona MOTO. Nekartības neredzēju. Tieši otrādi viss bija tīrs un harmonisks. Visa gaisotne lika padomāt un sajust, kas ir dzīves jēga. Man gribētos tur atriezties.
Manu viedokli drīzākā laikā lasšiet medijos.
07/12/2009 16:41
Zaiga: Mīļie cilvēki, vai aizbraucot dažas reizes uz Indiju (pat ne uz Indiju bet Šrilanku) un apgūstot kaut kādus aizdomīgus kursus var kļūt par Ajurvēdas ārstu vai par jebkura veida speciālistu? Tie kuri uzskata, ka Anita Kanēle ir labs speciālists, pajautājiet kur ir B.A.M.S. (augstākās izglītības iestāde) diploms no Indijas par iegūtajām zināšanām konkrētajā jomā!!!
Jau palūkojoties Anitas salona mājas lapā Ajurvēdas medicīnas sadaļā šermuļi vien skrien pār kauliem iedomājoties, ka kāds no viņas salona šo te procedūru veiks. Pirmkārt jau pašas procedūras nosaukums ir kļūdains un tā ietilpstošās procedūras arī neatbilst patiesajam nosaukumam! Tad kā Jūs iedomājaties ka pašas procedūras tiks veiktas pareizi?
25/01/2010 18:51
Kārlis: cilveeki nejau vienmeer visas proceduurs paliidzees . Izlasot vinsas gramatu ''cilvēka noslēpumainās spējas'' es sapratu kas ir un kas nau tas prociduursas neliidzees ja pats tam neticeesi .
UN NAUDAS ZINAA veseliibai naudu nevaig zeelot !!!!!!!!!!
24/09/2010 19:40
Kristine: Pagadijas ari man klut par si salona klienti.. pirmo un pedejo reizi!
13/05/2011 22:37
Iveta: Es gan varu teikt to labako mana meitina saka runat labak un tad kad pati biju sagriesta pec naza un skalpela vina bij ta kas piecela mani kajas ,varu teikt vienu tas cilveks kas nosoda vinu vel daudz bus jamacas sava dzive.
13/01/2012 23:42
Zanda: Zaigai - ko dod diploms? - ārsti ar diplomiem, plātīja rokas, ieteica likt zīmīti pie durvīm, pie kādiem tik ārstiem ar diplomiem neizskraidījos un rezultāts 0
Anita mēneša laikā ar procedūrām un adatu terapiju visu sakārtoja, beidzās man 10 gadu murgs.
Ļoti daudzi ārsti, ar saviem diplomiem varētu iet un atslaucīt pakaļējo fasādi - jo reāli neko negrib vai nemāk un neinteresē.
Jā pie Anitas bija it kā dārgi mēneša laikā noliekot naudiņu, bet cik 10 gados iztērēju diplomētos ārstos, zālēs, kas nepalīdz un diagnostikās... nesalīdzināt!
Starp citu vēlāk, kad sāku strauji pieņemties svarā it kā bez iemesla, arī vērsos pie Anitas un man diēta ar vakuma masāžu reāli palīdzēja. 2mēnešos - 25kg Protams likās dārgi, jo daudz nepelnu, bet atkal bija rezultāts.
Protams ja tik ļoti nepatīk nav jau piespiedu kārtā pie šī cilvēka jāvēršas - salonu daudz, ja galvenais skaistas telpas un satriecoša darbinieka fasāde.
20/12/2017 10:15
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: