Salons "Vilar" sliktais serviss
Publicēts 23. decembrī, 2011.
Īstenībā pats šausmīgākais salons kurā esmu bijusi! Gelish noņemšana atsevišķi maksāja 2Ls, noņemt viņa nevarēja 40 min., sabojāja man nagu virsmu, administratore skrēja uz maximu pēc acetona, jo iepriekšējais beidzās. Manikīru viņa normāli neveica, laikam tikai 2 nagiem, kādās krāsas viņai ir īsti arī nezināja un vēl beigās aizgāja uz 15 min vienkārši projām. apbrīnojama iestāde tiešām.

Likās ka cilvēks bez pieredzes un strādā 1 dienu. ļoti žēl gan sava laika, gan naudas. Nevienam neiesaku šo salonu.

Komentāri (1)
dace: Salonā VILAR neiesaku nevienam iet uz keratīna matu taisnošanu !
man bija kupons ar GLOBAL KERATIN keratīna matu taisnošanu . veicu pierakstu uz šo procedūru jau mēnesi iepriekš . kad pienāca tā diena, man stundu pirms pieraksta pazvana friziere un stāsta(krievu valodā) ka viņiem konkrētais keratīns ir beidzies un piedāvāja citu variantu , kas mani pilnībā neapmierināja. gala rezultātā pārcēlu procedūru nedēļu uz priekšu.
Biju ļoti vīlusies par rezultātu . man divas reizes jau ir likts konkrētais keratīns un es ļoti labi zinu, kā tas ir jāveic , bet tas ko tā friziere ar maniem matiem izdarīja, galu galā matus tikai sabojāja. - keratīnu ielika ļoti ļoti nedaudz un pa visiem matiem un tad man stundu bija jāsēž . pēc tam viņa to izmagāja ārā un ar karstu matu taisnotāju matus kādas 40min taisnoja... man trūkst vārdu ... šķiet ka šij frizierei nebija nekādas sajēgas par to , kā jāieliek konkrētais keratīns...
03/02/2012 16:03
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: