Sia Ossov matrači
Publicēts 6. janvārī, 2012.
Ja domājat iegādājaties matraci veikalā OSSOV pārliecinieties par Jūsu izvēlētā matrača nosaukumu, jo jārēķinās, ka problēmas gadījumā SIA Ossov par Jums un Jūsu problēmu neliksies ne zinis, jo klinetus viņi neciena!!!! Veikala pārdevējs nepareizi identificē matraci, kā rezultātā Jums tiek izgatavots pilnīgi cits matracis, kuru diemžēl tā specifikācijas dēļ nevar lietot.

Uz lūgumiem/pretenziju atraisināt pārdevēja vainas dēļ radušos problēmu Jums šis pats pārdevējs atrakstīts, ka viss ir pareizi un jautājumā par savu kļudu matrača identificēšanas jautājumā norāda, ka matarcī ir NEREDZAMA vieta, kurā ir matarča nosaukums, ka rezultātā matračus neesot iespējams sajaukt! 

SIA OSSOV darbinieki nedod savas vadības kontakktelefonus un viss tiek risināts tikai ar pārdevēju strapniecību, kā rezultātā paši darbinieki situāciju vienmēr nostāda sev par labu. Uz juridisko adresi nosūtot ierakstītu vēstuli ne vienmēr tai tiek iets pakāļ uz pastu. 
SIA OSSOV absolūti neciena savus klientus un nerisini radušās problēmas, un atsāj pircēju bezzizejas situācijā, lai tas pats tiek galā kā grib. 

Ja tomēr izvēlaties iegādāties matraci SIA OSSOV pirms pasūtījuma veikšanas lūdziet (pieprasiet) pārdevēju parādīt matracī neredzamo vietu un pārliecinieties, par izvēlētā matrača nosaukumu. 

Vislabāk iesaku izmēģināt izvēlēto matarci vēl kāda ossov veiklā, jo esot nomainīts arī kokosa slāņa piegādātājs, līdz ar to veiklā izliktais un tas ko Jums izgatavos var būt savādāks pēc cietības.

Komentāri (1)
Lonas matrači: Izklausās pēc nepilnīga situācijas atspoguļojuma. Kaut kā neticās ka Ossov matraču tirgotāji tik nekorekti pret klientiem izturētos.
08/04/2018 00:31
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: