SIA Vanesa - murgs gada garumā
Publicēts 10. novembrī, 2011.
Mīļie cilvēki neejiet uz šo firmu pasūtīt vai pirkt mēbeles, ja jums ir dārga sava veselība un nervi!

2010. gada aprīlī Vanesā pasūtījām mēbeļu komplektu viesistabai, uztaisīja vairāk vai mazāk runātajā termiņā, mēbeles bija saliktas jau uz vietas veikalā, bet iepakotas nebija, izņemot vienu mēbeli, bija daļēji aptinuši ar plēvi.

Mēbeles nogādājot mājās parādījās jauki skati! Pirmkārt visas mēbeles bija netīras ar līmi un skaidām, savienojuma vietas neprecīzas un ar robiem, bufetes durvis nevērās ciet, plauktiem izrauti robi, atvilktnes šķības un līdz galam ciet neverās, plauktus tiem paredzētajā vietā ielikt nevar, jo neatbilda izmēriem.

Un tad sākas pati "jautrākā" daļa - defektu novēršana. Sazvanījām SIA "Vanesa" valdes locekli Jāni un izteicām pretenzijas par mēbeļu defektiem. Firma piekrita novērst defektus. Ieradās meistars mēģināja defektus novērst ar "āmura metodēm". Attiecīgi pēc tam zvanīju firmai un pastāstīju, ka defekti nav novērsti un "labotie" defekti ir izveidojušies atkal. Tad Jānis atbildēja, ka es esot piekasīga, pati nezinot ko gribot, viss tas radies mūsu transportēšanas laikā, ja kādas pretenzijas, lai taisot ekspertīzi.

Uztaisīju ekspertīzi, kuras rezultāts sakrita ar manām pretenzijām. Tad atkal ieradās meistars un jau cits, jo iepriekšējais vairs šai firmā nestrādāja. Atveda citas durvis pavisam savādākas, kuras es neļāvu ielikt. Tad uz šī pamata Jānis paziņoja, ka es neļaujot defektus novērst. Aizgāja tik tālu, ka lai vienotos ieradāmies uz PTAC.

Bet arī tur cienījamais Vaneses pārstāvis Jānis atļāvās izteikt skaļi savu neapmierinātību par visiem, pat ekspertīze viņa skatījumā ir "nulle" un viņi neko nesajēdzot.

Tāpēc mīļi cilvēki turaties pa gabalu no SIA "Vanesa" un tās valdes locekļa Jāņa, tikai nepatikšanas iemantosiet!

Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: