vai draugiem.lv izkrāpj naudu?
Publicēts 17. aprīlī, 2009.
3. martā pasūtīju Brain kredītu Ls 1.45 (jā, jā, cepšanās par tik niecīgu summu, bet kāda starpība? tāpat krāpšana) vērtībā, taču kārotos 50 kredītus es nesaņēmu.

Pēc pāris dienām konta pārskatā pamanīju, ka nauda, protams, ir atskaitīta. Tad nu nācās izmantot sadaļu "ziņot par kļūdu". No sākuma, kārtīgi neizlasīdama, nosūtīju uz Brain sadaļu, nevis maksājumu. Man momentāli uz e-pastu atnāca vēstule, ka ir saņemts un tiks izskatīts, es pat nopriecājos. Tā pagāja divas nedēļas bez rezultātiem. Nepacietīgi ielūkojos kļūdu sadaļā vēlreiz, tad arī sapratu, ka bija jāraksta maksājumu sadaļā. Visu rūpīgi aizpildīju, izņemot vienu - tur prasīts atķeksēt, kas tieši bija tas, ko pasūtīju. Uzskaitīts ir viss (sākot ar sms kredītu un beidzot ar horoskopiem), taču par brain kredītu ne vēsts. Kā tā? Vai tad tas nav maksas pakalpojums?

Tad nu uzrakstīju viņiem vēlreiz, maksājumu sadaļā, atskaites logā norādīdama, ko tad īsti es pasūtīju. Un šoreiz man neatbildēja pilnīgi neko. Tad bija pagājis jau mēnesis un mana nepacietība ierosināja atrakstīt uz to pašu pirmo, atvainojos - vienīgo, e-pastu, ko no viņiem saņēmu. Prasīju, cik tad vēl ilgi ir jāgaida. Protams, atbildē tas pats teksts, kas pirmajā reizē... Nu jau pagājis pusotrs mēnesis, es vairs neceru :D

Visādas lietas bija dzirdētas, bet nekad vēl personīgi nebija nācies saskarties ar šādu krāpšanu no viņu puses. Pāris gadus atpakaļ tā gadījās ar statistiku, taču tas ātri vien tika labots, bet šoreiz nenotiek nekas, kas man liek domāt, ka nekas tā arī netaps izskatīts. Žēl, es līdz šim brīnijos, ka citiem tā gadās, visai labs iespaids bija. BIJA.


Komentāri (3)
Dainis Shwarcennegers bla: civiltiesiskie prasījumi noilgst 10 gadus.

Tā ka nesatraucies un dokumentē kur ko kam sūti ;)
19/04/2009 14:30
chubaax: neuzticos dr.lb un neperku neko. pirms 2 gadiem nopirku albumu un statistiku paris reizes, tas ari vis. nesen pirku citam albumu pa 35s, a noplesa 41! nieks par santimiem, bet attieksme un lautinu krapsana tomer paliek. turklat vestules ari tiek parlasitas. spilgts piemers- 13 janvara notikumi Vecriga.
neiesaku sevi reklamet- kur dzivo ko dari, bet vajag aptuveni un vismaz 1 fake profilu. pasam ir kadi 8, pavisam kopa bijusi 30 profili :)
19/04/2009 15:54
sam: Draugiem.lv pasi izkrapj naudu. Papildini statistiku, adinas, macinu...tiksi noblokets. Atblokejot statistika ir beigusies. Bezatbildigi dzes profilus ar cilveku ievietotiem video un atminam. Vairaki joka pec pasudzas un tavs profils ir noblokets. Esmu loti aizvainota uz so portalu un ari mani draugi tur, jo rakstot man uzradijas, ka esmu vinus noblokejusi. Tads kauns un es uzticejos tik zemiskiem cilvekiem.
22/01/2015 18:17
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: