Veselības ligzda - attieksme pret darbiniekiem
Publicēts 6. septembrī, 2011.
Vēlējos informēt nākošos Veselības ligzdas darbiniekus par darba ētikas pilnīgu neievērošanu no darba devēju puses. Sākumā viss ir skaisti, - nāc un strādā! Darbinieks tiek nodrošināts ar materiāliem, kuri saistīti ar darba specifiku, taču ar to arī viss beidzas. Līgums netiek slēgts pirmajā darba dienā, manā gadījumā tas nenotika arī pirmajā darba nedēļā.

 

Par darba grafika sastādīšanu tika runāts katru dienu, taču arī tas netika izdarīts. Vajadzēja pašai visu laiku zvanīt un jautāt, vai rīt jābūt darbā. Uzskatu, ka tāda attieksme nav normāla. Veiksmīgai sadarbībai vajadzētu būt abu pušu interesēs.

Taču lielākais nepatīkamais pārsteigums izrādījās alga. Pirmajā darba dienā kolēģe mani jau brīdināja, ka darba devēji mēdz "aizmirst" izmaksāt algu, kura jau tā ir neliela - 8Ls par darba dienu (09:00-21:00).

Izbeidzot darba saistības, kaut kā izdevās sarunāt tikšanās laiku un vietu, lai saņemtu savu algu, taču vadītāja, pat nepapūlējās ierasties, pat neskatoties uz to, ka pati izvēlējās gan dienu, gan vietu, gan arī laiku. Beigās "algu" izmaksāja, taču uz pusi mazāku nekā vajadzēja.

Topošajiem Veselības ligzdas darbiniekiem silti iesaku apsvērt, vai tas ir tā vērts!


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: