Viesu nams Strenči - šmaukšanās, iedzīvošanās uz klientu rēķina
Publicēts 14. augustā, 2010.
Viesu nama vizuālais noformējums ir ok, bet tagad pie nepatīkamā. Tika samaksāta paprāva naudas summa par viesu nama teritoriju kāzu svinībām un galdu, kā rezultātā teritorijā "uzvārīšanās" nolūkā tika ielaisti pārīši, kas kāzu viesiem paredzētā baļļā pa pliko sarīkoja orģijas (ieskaitot seksu).

Turklāt kailajām meitenēm ar to nepietika un celiņu izmantoja kā modes skates platformu, dižojoties ar savām formām un sāka uzbāzties kāzu viesiem - vīriešiem. Kad viesi saprata, ka tie nav "mūsējie, " izraisījās konflikts. Arī viņi esot samaksājuši un esot "regulārie apmeklētāji." Protams, ka projām pa labam nedevās. Piedevām pievēma teritoriju.

Saimnieks Raimonds Bondars uz telefona zvanu atbildēja pēc kāda 20.zvana un neticēja mūsu teiktajam, administrātore Elita izliekas neko nezinot un izvairās. Epopeja turpinājās 2h, atbildību neviens neuzņēmās. Tā kā visa nauda bija jau samaksāta gan par maigi izsakoties - pieticīgo galdu (ēdiens aptrūkās jau pēc pusnakts, neapēstie siltie pazuda līdz ar galiem, lāgā pat nebija no kā salasīt uzkodas muzikantiem, ēdieni miniatūrā daudzumā, uz galda izkārtojums - kādi 10-15 cm starp katru šķīvi - standarta galdam 1m platumā, blīvi apsēdētam utt.), gan viesu namu, atpakaļ mums neviens neko nevēlējās atgriezt.

Arī svingeru izpriecu zona nebija savākta un kāzu viesiem bija jāiet uz netīru džakuzī, kaut gan tika solīts, ka tiks iztīrīts līdz rītam.

Viesu nama personāls (vienkāršie strādnieciņi) atzina, ka par samaksāto summu citreiz tiek pabaroti pat 70 cilvēki (mūsu gadījumā bijām 44). Reāls piemērs - rīta zupa. 10 viesi tāpat jau pēc pusnakts bija devušies prom, tātad palikām34. Zupa (katrs šķīvs ap 1, 5 LVL) nepietika 5 cilvēkiem, kas ieradās vēlāk, tātad reāli 45 cilvēku (uz tādu skaitu tika klāts galds) zupa reāli pietika tikai 29 cilvēkiem.

Saimnieks mūs uzskata par idiotiem, meļiem, tādiem, kas no mušas uzpūš ziloni, ir iemācījies "atmazgāties" un "pavīpsnāt", "atrunāties" (atstrādāts scenārijs). Visi ir vainīgi, izņemot viņu.

Naudas lietās orientējamies, jo īpaši tāpēc, ka pati strādāju restorānā, klāju banketus no A līdz Z un zinu, kam kā ir jāizskatās par attiecīgu naudas summu.

Rodās jautājums, vai tagadējos laikos saņemot naudu 450 LVL par viesu namu un 690 LVL par galdu (15 LVL/personai) kādam vēl ceļas roka šmaukties un gandēt sev reputāciju??? Darbinieki atzina, ka tā neesot pirmā reize (gan par galdu, gan par "pēkšņiem" viesiem papildus peļņas nolūkā.
Jaunlaulāto numuriņš no viesu numuriem atšķīrās vienīgi ar to, ka tajā bija šampis 3 LVL vērtībā. Paldies vedējiem, kas vismaz novietoja tajā sveces.

Kāzas bija tāpat lieliskas, bet šos aspektus atcerēsimies visu dzīvi, tāpēc nebojājiet sev un galvenais viesiem svētkus. Izskats, attieksme, solījumi var būt maldinoši.

Katrā ziņā - viss agrāk vai vēlāk tāpat atnāk atpakaļ.


Komentāri (38)
Zandis: Pietiks beidzot, vai ne?
14/08/2010 18:33
hehe: a ko tad pati nevarēji uzklāt galdu, ja jau banketu firmā strādā? šitā diršana vienreiz jāizbeidz.
14/08/2010 22:44
aaa: Kaut tu pats vienreiz iekristu par tūkstoti gudriniek.
15/08/2010 17:35
Lasmanis: Gribētos dzirdēt arī otras puses komentārus!
16/08/2010 00:29
Raimonds: Oficiālā viesu nama "Strenči" atbilde tiek gatavota un tiks ievietota šodien.
Tomēr jāsecina, ka ar dziļu nožēlu un lielu nevēlēšanos mums būs jāmazgā netīrā veļa un jāatklāj patiesība, kas nebūt nebūs tik patīkama šī raksta autoriem. Tā kā ir minēti konkrēti vārdi, tad arī mēs minēsim konkrētus vārdus. Viens ir skaidrs, ka šādi cilvēki nesaprot atšķirību vārdiem "noīrēju" un "nopirku". Tāpat svētki bez alkohola viņiem ir sveši. Un tur kur daudz alkohola, tur problēmu nomocītam latvietim beidzot parādās savs īstais "ES" - varens, pašpietiekams, skops, kašķīgs, melīgs utt.
16/08/2010 09:52
nav: Raimonds: Kur te ir ir minēti konkrēti vārdi? Kautkādu sviestu tu te stāsti.
16/08/2010 16:06
Jurģis: Skaidrs. Šo viesu namu nekad neīrēšu. Un saviem draugiem arī pateikšu, lai nekad neielaižās ar viņiem.
16/08/2010 17:08
Raimonds: Vispirms par viesu namu „Strenči”. Viesu namā ir trīs atsevišķi ēku kompleksi: viesnīca ar kafejnīcu, viesu nams ar SPA kompleksu, mazā Tylarium pirts. Ja vēlaties, tad apskatiet mūsu mājas lapu: www.svinibas.lv
Kāzu viesiem kā standarts tiek piedāvāts viesu nams ar SPA kompleksu. Ja klients vēlas, tad varam piedāvāt papildus numurus viesnīcā.
Parasti kāzu svinībām mazo pirti un arktisko burbuļbaseinu standartā nepiedāvājam. Tas tāpēc, ka arktiskais burbuļbaseins ir paredzēts līdz 6 personām un grūti ir izkontrolēt baseina pārslodzi, kas noved pie ūdens izliešanās.
Savukārt šīs vasaras kāzu svinību akcijas ietvaros piedāvājām labāko numuriņu viesnīcā un burbuļbaseina 1 h apmeklējumu, kā dāvanu jaunajam pārim.
Klienti, kas uzrakstīja aukstāk minēto pretenziju, jeb Kristīnai Smirnovai (tagad Eglei) un Mārtiņam Eglem no Alūksnes puses, bija vēlēšanās visu taisīt pēc iespējas lētāk. Izprotot šī sākotnēji simpātiskā pāra ierobežoto rocību un uzstājību, bijām īpaši pretimnākoši. Diemžēl tas neattaisnojās.
Tomēr domāju, ka cilvēkam, kas kā rakstā minēts strādā ne tikai par nekustamā īpašuma vērtētāju, bet arī par oficiantu restorānā, būtu jānovērtē apkalpojošā personāla darbs. Tas, ka oficiantiem, trauku mazgātājiem, istabenēm un citiem, kas visu nakti apkalpo viņu svētkus ir jāsaņem atalgojums, viņiem likās nepieņemami. Piekritīsiet, ka šie papildpakalpojumi nav ietverami telpu īres cenā ?
Viņi raksta, ka ēdiens izmaksāja 15 Ls, bet tie ir meli, jo īstā cena bija tikai 10.00 Ls. Turklāt cenā bija iekļauta kafija, tēja un dzēriens.
Lūk, Kristīnas e-pasta vēstule:
„Labvakar, Raimond! Laiks iet uz priekšu un gribētos zināmu skaidrību par galdu uz 30.07., jo ir daudz citas darāmas lietas saistībā ar organizēšanu. Ja piemirsāt, atgādināšu – parediģējām ēdienkarti, lai iekļautos 10 LVL no cilvēka”.
Bet cenai nav nozīme, jo mēs nodrošinājām kvalitatīvu un bagātīgu ēdināšanu un apkalpošanu visu svinību laikā. Pārmetumi par to, ka ēdiens bija maz, nav pamatoti. Ēdiens tika papildināts pastāvīgi visas nakts garumā. To apliecinu es kā viesu nama saimnieks un reizē cilvēks, kas apkalpoja arī šo pasākumu. Es tur biju līdz plkst. 2 naktī un atvadoties no jaunā pāra, pretenziju nebija. Pat saņēmu dāvanā „Jameson” pudeli, ko tagad labprāt atdotu atpakaļ. Runājot par muzikantiem, tad šis pāris neuzskatīja par savu pienākumu nodrošināt muzikantu ēdināšanu un nemaksāja par to. Neuztraucieties, mēs muzikantus pabarojām ! Tāpat par rīta „soļanku” nav taisnība. Ja viesi atnāk pēc trīs stundām uz brokastīm, bet jaunais pāris neko vairāk par zupas katlu un salātiem brokastīs nav pasūtījis, tad saprotiet, ka pretenzijas nav pamatotas. Un arī šos piecus gulētājus mēs pabarojām.
Argumenti par viesnīcas numuru ir zem katras kritikas. Ko tad mums vajadzēja gultā ielikt ? Izprotu Krīstīnas pārmetumus, jo savu jauno vīru viņa gultā neieraudzīja. Viņam bija citi piedzīvojumi ! Īstens bruņinieks, tikai par sekām maksāt negrib.
Problēmas pamats ir mūsu kļūda un pārmērīga alkohola lietošana. Mēs nenovērtējām un neparedzējām situāciju, un no rīta pārdevām arktiskā baseina apmeklējumu Strenču pilsētas svētku dalībniekiem, kas dzīvoja viesnīcā. Šis pakalpojums neatrodas viesu namā un nebija paredzēts kāzu viesiem. Atzīstam, ka šī ir mūsu kļūda, jo bija jāparedz, ka manāmi iereibušie kāzu dalībnieki var sabojāt savu un blakus teritorijā esošo klientu atpūtu. Mēs to esam izvērtējuši...
Tālāk man būtu jātaisnojas un jāraksta par manāmi iereibušā jaunā vīra individuālajām kāzu nakts gaitām un piedzīvojumiem. Tāpat par jaunā vīra mātes histēriskajiem zvaniem plkst. 5 no rīta. Par viņas seksuālajām fantāzijām un lielajiem sakariem. Tāpat par jaunā vīra murgiem pa telefonu 2 stundu garumā. Par kāzu viesu apmierināto peldi „pievemtā baseinā !!!”. Par draudiem sabojāt reputāciju, ja prasīsim samaksu par papildpakalpojumiem. Par nesamaksātu naudu utt.
Ar aukstāk minēto pietiks. Cienītie, Kristīna un Mārtiņ Egles, padomājiet vai ir labi liet virsū dubļus cilvēkiem, kas Jūsu labā ir centušies pēc labākās sirdsapziņas, ja zem Jums ir „zemūdens akmeņi” ?

Viesu nama saimnieks, Raimonds
17/08/2010 00:17
iiigh: Oooooouuuuuuuuu ku nessssmukiiiiiiiii
17/08/2010 01:28
Mārtiņš: Kā ir bijis īstenība to tik zin viesu mājas saimnieki un paši kāzu dalībnieki! Tas lai paliek uz viņu sirdsapziņas! Ja bija kādas nesaskaņas varēja jau to atrisinat klusāk savā starpā, kā pienākās nevis savas nesaskaņas risinot netā!

P.S. Nedomāju, ka viesu nams ir tik slikt vai kāzu dalībnieki ir tik slikti, šī situācija tik parāda nesaskaņas starp Viesu nama un kāzu svētku dalībniekiem. Nevarēja atrast vienu valodu un tas arī viss. Veidojot šādus pasākumus vajag noslēgt līgumu un tad tam visam apakšā būs dokoments!
17/08/2010 10:21
Jurģis: Es gan domāju, ka nesaskaņas risināt publiski ir ļoti veselīgi - no tā ieguvēji būs nākamie klienti.
17/08/2010 14:40
Kristīna Egle: Nu, protams, visi ir idioti, muļķi. Neko citu arī negaidīju no Jūsu puses. Gribējās nopelnīt uz "jaunu" un gan jau ka "nezinošu" cilvēku rēķina. "Tipiskie latvieši" klusētu, pasūdzētos radiem, draugiem.

Runājot par alkoholu, interesantas būtu kāzas bez tā lietošanas. Un tā pārmērību jau var pārmest vienmēr, jo pierādīt pretējo ir grūtāk.

Līguma mums nebija (mūsu vaina, bet uzņēmuma piedāvāts scenārijs), 10 LVL ir klaji meli, tā bija sākotnējā summa, kuru vēlējāmies maksāt par tā saukto "ekonomisko" variantu, kuru tā arī 2,5 nedēļu laikā nepiedāvāja. Matemātika ļoti vienkārša - sākotnējais viesu skaits paredzēts 46, Rīgā samaksājām naudu 690 LVL. 690 LVL / 46 = 15 LVL. Bet tas, ka Jūs no konteksta izraujiet vienu e-pastu ir kārtējā Jūsu kā blēža pazīme.

Uz galda bija 200 LVL pārtikā. Laba atlīdzība - 490 LVL. Vai kāds vēl ir redzējis viesu namu, kur numuru apkalpošana nav iekļauta kopējā cenā??? Tāpat kā vēl papildus 15 LVL prasīt 1,5 LVL par katras personas salveti un trauku klāšanu? (To mēs nebijām ar mieru maksāt). Nu tā nav ņirgāšanās? Par lupatiņu...

Man nav patīkami par to runāt.
Mana motivācija izstāstīt situācijas reālu atspoguļojumu ir tikai tāpēc, lai mūsu pieredze neatkārtotos vēl kādam. Ja man būtu šāda informācija (arī tagad ir redzami daudzi komentāri par to, ka tā nav pirmā reize, arī Jūsu darbinieku sniegtā informācija to apliecina), es zinātu ar ko mums ir jārēķinās.

Un kā izteicās Raimonds, mums noīrētā teritorijā pašiem esot jānoalgo apsargi, lai nodrošinātu drošību. Mūsu rīcībā arī ir video ieraksts, kurā administratore Elita apliecina, ka Jūs bijāt lietas kursā par "haltūriņu", ievedot mūsu noīrētā teritorijā plikus, familiārus svingerus.

Iepazīstieties ar savas "mājaslapas" saturu vēlreiz, pārlasiet, kas ietilpst un kas neietilpst piedāvājumā.
17/08/2010 14:41
baiba: Baiba: uzteicams ir tas, ka viesu nama vadība atbildējusi ar komentāriem, diemžēl ar ļoti neprecīziem.
Nezinu, cik jaunais pāris par visu samaksāja, bet esot klāt šajā svinīgajā brīdī, nācās konstatēt, ka nepilnību bija un ļoti daudz.
1) kāzu galds, tiešām, ēdieni kaut kur izpalika un strādājot viesu apkalpošanas sfērā, man bija izbrīns, ka siltie ēdieni netiek uzlikti uz aukstā galda, runa par gaļas ēdieniem, kā arī, trauku nomaiņa. Bet tas, šķiet, atkarīgs no apkalpošanas līmeņa. par apkalpojošo personālu, cepuri nost, strādāja labi, bet saimniekam vajadzētu padomāt, par apkalpošanas servisa pilnveidošanu. Un par samaksu apkalpojošajam personālam, cik es zinu, tad tā tiek ierēķināta summā, kas tiek maksāta par galdu klāšanu un apkalpošanu.
2) Labi, no kubla lietošanas vakarā un naktī viesi atteicās, bet tas nenozīmē, ka citiem cilvēkiem ir tur jāatrodas svinīga pasākuma laikā un jāapciemo kāzu viesi viņu svinīgajā pasākumā.
3) Jā, pats saimnieks bija līdz ~2 naktī, bet kur tas redzēts, ka sveši cilvēki tiek atstāti vieni svešā vietā un netiek veikta nekāda uzraudzība, nerunājot par apkalpošanu līdz rīta gaismai. Diez vai kādā restorānā vai klubā paliekot pēdējam apmeklētājam personāls vai saimnieks aiziet mājās pagulēt.
Vienkārši, organizatoriskā puse nebija, kā arī sapratne par vārdiem viesu māja.
17/08/2010 15:17
driks: Spriežot pēc visa kāzas bija izdevušās, plikas meitenes, visi pillā - ko vairāk var var vēlēties :D
Runājot mazliet nopietnāk, esmu bijis šādos tādos pasākumos Rīgas un ne tikai Rīgas apkārtnē. Vietās, kas nepretendē uz nenormālu krutumu (neskaitot piemēram Ķirsona pili utml, ko par viesu māju vairs nevar nosaukt) parasti apkalpojošais personāls ap pusnakti vai drusku pēc tam, kad uzlikti pēdējie ēdieni, aizvācās un viesi jaktējas tālāk. Tad no rīta personāls ierodas un savāc kritušos un lielāko vai mazāko atstāto bardaku. Esmu redzējis gan tādas viesu mājas, kur numuriņi bija cenā, gan tādas kur tie bija atsevišķi. Apkalpošanu numuriņā VIESU MĀJĀ gan nekur neesmu redzējis, ja tāda ir, tad to vairs parasti nesauc par viesu māju.
BTW tā arī nesapratu - tad jaunais vīrs aizgāja pie tām plikajām beibēm, vai nē? ;)
17/08/2010 22:15
Mārtiņš: Cik es personiski esmu bijis Viesu Mājas, parasti paliek kāds pārvaldnieks, kas uzmana kārtību. Interesanti būtu redzēt uzņemto video, tas domāju ka parādītu kāda ir tā VIESU MĀJA!
17/08/2010 22:24
Viesu nams "Strenči": Paldies tiem komentētājiem, kas izprot viesu nama pozīciju un nelej mums dubļus virsū.
Ja Jūs kārtīgi vēlreiz izlasīsiet Krīstīnas Egles (līgavas) atbildes komentāru, tad sapratīsiet cik nepaškritiska persona viņa ir. Diemžēl viņas komentāros parādītais intelekta trūkums un aprobežotība, man neļauj viņu nosaukt par personību. Vai Jūs no mūsu puses redzējāt lamas komentārā ? Savukārt mēs esam mantrauši un blēži, darbinieki „haltūristi”, bet citi klienti „svingeri”. Labi, protams, ka spēj atzīt pārmērīga alkohola lietošanu, bet žēl, ka nav morālu paģiru. Vai viņa novērtēja mūsu darbu ? Mēs esot bezmaksas lupatiņas salikuši uz galda... Nez ko viņa teiktu, ja nebūtu galdautu un drēbes salvešu ? Vai viņa zina cik darba jāieliek, lai izmazgātu, iestīvinātu, apstrādātu un izgludinātu galdautus ? Vai viņa redzēja, ka nomainījām un nomazgājām traukus piecas reizes. Vai redzēja, ka visi ēdienu šķīvji tiklīdz tuvojās iztukšošanai tika papildināti ar jauniem pilniem. Vai ievēroja, ka divas stundas siltos ēdienus oficianti ar manu tiešu piedalīšanos papildināja un piedāvāja viesiem un tie neizbeidzās. Vai ievēroja, ka siltajos ēdienos bija pieci dažādi ēdieni. Vai redzēja cilvēku, kas apkopa labierīcības visas nakts garumā un pieskatīja tīrību telpās. Domāju, ka nē. Tāpat es joprojām nevaru saprast, ko līgava domā ar numuru „apkalpošanu” ? Kas mums bija jādara, jāaizvieto viņas klejojošais vīrs ?
Man kauns par Jums ! Kauns par to kā Jūs attiecaties pret maniem darbiniekiem, kas centās pēc labākās sirdsapziņas. Kauns par to, ka Jūs vēl joprojām neatrodat iespēju nokārtot savas saistības pret viesu namu, bet lejat dubļus virsū.
18/08/2010 11:19
Fotogrāfs: Mārtiņam. Ir bildes, ir. Tikai šajā lapā nav iespējams publicēt.
18/08/2010 12:11
Fotogrāfs: Mārtiņam. Ir bildes, ir. Tikai šajā lapā nav iespējams publicēt.
18/08/2010 12:11
Mārtinš: Publicēt jau nevar, bet var jau ielikt piemēram inbox(.)lv foto galerijā, lai visiem ir pieejam un lai citi to var novērtēt nevis lasīt komentarus un nezinat kā īsti bija!
18/08/2010 12:17
Jānis Dadzis: Mums šajā viesu namā pagājušajā vasarā bija kāzas. Par apkalpošanu un ēdieniem varu teikt visu to labāko, personāls bija atsaucīgs, pēc iespējas centās izlīdzēt, jaunlaulāto numuriņam nebija nekādas vainas. Viesu nams ieskauts ar sētu, nesaprotu, kā tur kādi nepiederoši varēja gadīties. Šķiet, ka alkohola pārlieku liela lietošana atstājusi savu zīmogu.
18/08/2010 17:07
Ģirts: Priecājies čalīt, ka tev viss bija kārtībā. Re, kur vēl info:
http://forums.delfi.lv/read.php?f=118&i=82374&t=82374
18/08/2010 20:44
Fotogrāfs: Šādi izskatās "godājami pilsētas viesi" un tas, kas pēc viņiem paliek pāri kāzu viesu teritorijā, svinību laikā.

http://foto.inbox.lv/t~r~i~n~i~t~y/19-08-2010-3
19/08/2010 08:36
Mārtiņš: Fotogrāfs: Jā šīs dažas bildes nav neka patīkams, bet vēl būtu interesanti redzēt galdu, kas bija tik nabadzīgi uzklāts, jo domāju ka noteikti ir kāda fotogrāfija kas to apliecina!
19/08/2010 09:57
Fotogrāfs: Ir Adobe formātā galda bildes ar ēdieniem, ja ir interese, var nosūtīt personiski.
19/08/2010 10:46
Mārtiņš: Gribās redzēt bidi gan: martins_lasmanis(at)inbox(.)lv, pēc tam padalīšos ar pārējiem par bildēs redzēto! Diez ko Viesu Mājas īpašniekiem ir ko komentēt par uzņemtajām bildēm.
19/08/2010 13:02
fedja: nu ko - gaidām bildes, nudien gribas redzēt pierādījumus, nevis tukšu vāvuļošanu. A ko tad saimnieks tā domīgi klusē par tiem svingeriem ko ? :)
19/08/2010 13:51
māris: vēlos komentārus par šīm trijām bildēm no viesu nama administrācjas!
http://foto.inbox.lv/t~r~i~n~i~t~y/19-08-2010-3

Cik noprotu šāds gadījums priekš šī viesu nama ir pilnīgi normāls, ja blakus notiek kāzu svinības. (foto ar pilsētas viesiem nofotografēts no otrā stāva logiem kur atradās kāzu viesu guļamtelpas. Teritorijā kur redzamas "ēšanas atliekas" no "pilsētas viesiem" ir pieguļošā teritorija izīrētajam viesu namam, kura pēc kāda "Raimonda" vārdiem izrādās nav viesu nama teritorija!
Ja šāda situācija šķiet normāla viesu nama administrācijai- tad potenciālos kāzu rīkotājus iesaku pārdomāt visu šo starpgadījumu pirms rīkot šeit sev nozīmīgus pasākumus. ( citāts: "Šis pakalpojums ("arktiskā vanna") neatrodas viesu namā" -kaut gan tas viss atrodas vienā norobežotā teritorijā !!!- svinības "komunalkā"-ievērtējiet to potenciālie kāzinieki :)) )

P.S. Papildus tam ir apbŗinojams administrācijas viedoklis! :) Cilvēkus kas tiem ir maskājuši naudu tie apsauc par "skopiem , kašķīgiem, melīgiem utml" . viņu vaina tikai ka arktisko baseinu (kas atrodas tajā pašā norobežotā teritroijā) izīrējuši citiem, kas principā nav viņu vaina jo tas "tomēr izrādās ka neatrodas tajā teritorijā".
Un protams dzert- cik noprotu šeit nedrīkst citādi pie vārdiem skops, kašķīgs un melīgs jūs tiksiet nosaukti piedevām par dzērājiem- skatīt "raimonda" izteiciens.

Ta kā ieteiktu visus šos faktus izvērtēt pirms rīkojat šeit svinības.
Piedevām vēlētos pievērst uzmanību cik veikli administrācija šos pamata jautājumus atvirza otrā plānā "žēlojot" sevi cik viņi sūri grūti strādājuši (par samaksu)
20/08/2010 10:48
olala: Palasīju diskusiju un mati ceļas stāvus! Skaidrs ir viens - nama īpašniekam nav nekādas ētikas, ja jau šādi tiek runāts par klientiem. Lai nu kas, bet publiski apspriest vai jaunais vīrs bija vai nebija pie savas sievas kāzu naktī - tas nu ir nepieņemami jebkuram, kas šajā jomā strādā - vienalga vai tas viesu namu īpašnieks vai vienkārša istabene. Šī iemesla dēļ jau vien es šo viesu namu nekad neizvēlētos. Kur nu vēl dzirdot par 'pārsteiguma viesiem' & redzot daiļrunīgās bildes. Nepatīkami, ļoti, ļoti nepatīkami.
21/08/2010 01:34
krauklis: ko jus te visi smirdat. nevajadzeja tad tur svineties, bet panemt centraltirgu, tur ir viss , labi klati galdi , i telpas ta neko,
21/08/2010 03:20
inva: Jā, bija doma īrēt viesu nama tepas, nu šobrīd 100 % to nedarīšu. Gala rezultātā, ja kaut kas nebūs tā, kā nākās, kļūšu bēdīgi slavena kā kašķīgs, melēgs, skops pilsonis.
Paldies par info.
21/08/2010 22:04
cabers: Par ēšanu tas ir normāli, jo lielākajā daļā viesu namos tā notiek. Manās kāzās arī tikām apdalīti ar ēdienu. Bija karsts vasaras mēnesis un viesi ēda diezgan maz. Pēc pusnakts ēdiena bija uz galdiem ļoti daudz, bet no rīta nekā. Nu viesmīļi teica, ka viss ir apēsts un iedeva mazu kastīti ar septiņām karbonādēm un dažiem rolmopsīšiem! Summa par vienu cilvēku tika maksāta 20 Ls. Laikam jau ļoti izsalkusi viesmīle bija kura vāca nost viesu galdu!!! Nu labi, tas tā, tāds ir tas viesu namu īpašnieku bizness. Mūsdienās nevar īsti nevienam uzticētie. Iesaku tiem kas noīrē šādus viesu namus, visu naudas summu uzreiz NEKAD nemaksāt un noteikti slēgt līgumu (it sevišķi šajos laikos, kad ir ieslēgts izdzīvošanas mehānisms , kura rezultātā viens otru grib pēc iespējas vairāk apčakarēt), un ja kaut kas pēc svinībām neapmierina, vienkārši nesamaksāt pārējo summas daļu tam īpašniekam.
Konkrēti par Strenču viesu nama īpašnieku varu teikt vienu, ka viņam nav īpaši augsts intelekta līmenis un kaut kas tai komunikācijā pieklibo. To pierāda kaut publiskotie vārdi, jebkurš, kurš gribēs uzzināt par šo viesu namu ko vairāk varēs sameklēt iepriekš tekstā minētos Kristīni un Mārtiņu Egles, lai noskaidrotu visas incidentā iesaistītās detaļa. Nav īpaši gudri cienījamais Raimonda kungs. Es, piemēram, noteikti tā izdarītu , ja vēlētos īrēt šā viesu nama „viesmīlīgās” telpas. Lai gan šobrīd pēc iepriekš izskanējušajiem komentāriem ir skaidrs, ka savu kāju tādā ūķī nespertu.
Vēlos vērst uzmanību lielajam biznesmenim Raimondam, pati labākā reklāma ir no mutes mutē, nevis kaut kāda skaista mājas lapa ar glancētiem foto un reklāmu. Mācies no šīs kļūdas, ja arī turpmāk vēlies saukt sevi par VEIKSMĪGU buisnessman!!!:)
21/08/2010 23:42
Mārtiņš: Fotogrāfs: Ir Adobe formātā galda bildes ar ēdieniem, ja ir interese, var nosūtīt personiski.
19/08/2010 10:46

Joprojām neēsmu saņēmis fotogrāfijas! Tas man liek nedaudz aizdomāties vai tas viss nav safabricēts! Joprojām gaidu!
22/08/2010 23:37
Mārtiņš: Šorīt saņēmu kāzu galda bildes kuras apstiprina ka galds bija nabadzīgi uzklāts un ka vakarpusē šķīvji ir tukši. Par 690 LVL domaju ka var uzklāt daudz lielāku galdu, jo varu teikt no savas pieredzes, no savām kāzām, ka par tādu summu var uzklāt bagātīgu klātu galdu, jo man pēc kāzām vēl palika tik daudz ēdiens pāri ka varēja vēl ēst vairākas dienas.

Mani secinājumi: es nenostājos neviena pusē, bet fakti runā paši par sevi, varbūt tā bija nelaimīga sagadīšanās kad visi šie mazie starpgadījumi sanāca vienās kāzās vai arī Viesu Mājas nolaidības dēļ, ka galds nebija tāds kādu vēlējās svinētāji (es par 690 LVL ar gribētu ko lielāku), ka teritorijā bija vēl kāds cits un traucēja viņiem un aiz sevis atstāja nekārtību :), bet nesmuki ir sanācis no Viesu Mājas puses: FAKTI, FAKTI, FAKTI..
24/08/2010 09:52
Ilze: Varbūt labāk ir nerakstīt, bet es tomēr, lai arī citi neiekrīt. Nu nebrauciest uz šo viesu namu. Strādājošo attieksme briesmīga. Tā arī nedabūjām rīta kafiju, tās vietā tika piedāvāts kaut kas stiprāks. Nu nedzeram mēs jau no paša rīta. Tiešām pārdomājiet pirms dodaties turp... Un vēl iekāpjot mašīnā, kura bij stāvējusi visu nakti pagalmā, jutāmies siltāk, kā viesnicas istabiņā.
05/10/2010 16:10
hmm: http://www.ss.lv/msg/lv/real-estate/other/places-for-picnics-and-rest/obfci.html

redz lidz kam tas nonācis..
05/10/2010 16:33
Fakto: "...standarta galdam 1m platumā..."

Nu jau gan platumu sagribējās :)
Standartā ir 2x mazāk - 40...60cm
22/10/2010 08:40
Ņuņņas: Ciest nevaru īdētājus!
Domāju, ka "īstiem taisnības meklētājiem" nekad un nekur nav labi :)
22/10/2010 08:50
u: sie Puisi ir ok
04/05/2012 05:49
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: